ELVEDES Remklauwadapter 180mm V Pm-pm

10,95

De Elvedes Caliper / Remklauwadapter is geschikt voor schijfremmen van 180mm en past op de PM-PM bevestiging.

Artikelnummer: elvedes-caliper-remklauwadapter-180mm-v-pm-pm Categorie:
Pagina Delen:

Elvedes Remklauwadapter 180mm V PM-PM

De Elvedes Remklauwadapter 180mm V PM- PM is een hoogwaardige adapter die speciaal is ontworpen voor het monteren van remschijven met een diameter van 180 mm op een fiets met Post Mount remmen. Deze adapter is geschikt voor zowel de voor- als achterrem en is compatibel met de meeste gangbare mountainbikes en racefietsen.

Deze adapter is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium materiaal, wat zorgt voor een solide en betrouwbare bevestiging. De adapter heeft een V-vormig design, wat zorgt voor extra stijfheid en stabiliteit tijdens het remmen.

Eenvoudige montage

De Elvedes Remklauwadapter 180mm V PM- PM wordt geleverd inclusief alle benodigde montagehardware, waardoor de installatie snel en eenvoudig kan worden uitgevoerd. Met deze adapter kun je je fiets upgraden naar krachtige schijfremmen zonder dat je daarvoor een nieuwe fiets hoeft aan te schaffen.

Kortom, de Elvedes Caliper / Remklauwadapter 180mm V PM- PM is een betrouwbare en duurzame oplossing om je fiets te upgraden naar schijfremmen van hoge kwaliteit.

Extra informatie

Barcodes

8716706016352

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES Remklauwadapter 180mm V Pm-pm