ELVEDES Remkabel Kit MTB – Complete Set Voor Het Vervangen van De Remkabels Op Een Mountainbike

17,95

ELVEDES Remkabel Kit MTB is een set remkabels voor mountainbikes.

Artikelnummer: elvedes-remkabel-kit-atb-race-red Categorie:
Pagina Delen:

ELVEDES Remkabel Kit MTB

De ELVEDES Remkabel Kit MTB is een complete set van remkabels en toebehoren voor mountainbikes. Met deze kit kan je de remmen van jouw fiets op een professionele manier vervangen of repareren.

De kit bevat twee kabels met een diameter van 1,5mm en een lengte van 1700mm en 1000mm. Deze kabels zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en zijn voorzien van een gladde coating om wrijving te verminderen en de duurzaamheid te verhogen.

Daarnaast bevat de kit ook 4 eindkapjes en 2 nippels om ervoor te zorgen dat de kabels stevig vastzitten aan de remhendels en de remklauwen. De eindkapjes beschermen de kabeluiteinden tegen beschadiging en voorkomen dat vuil en water binnendringen.

Tot slot

Er wordt er ook nog een inbussleutel meegeleverd waarmee je de kabels gemakkelijk kunt monteren en afstellen. Kortom, met deze ELVEDES Remkabel Kit MTB kan je zonder problemen jouw mountainbike-remmen onderhouden of repareren.

Extra informatie

Gewicht 0,21 kg
Barcodes

8716706014563

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Rood

Model

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES Remkabel Kit MTB – Complete Set Voor Het Vervangen van De Remkabels Op Een Mountainbike