ELVEDES Rem Binnenkabel Met RVS Nippel 7×6 – Duurzaam en Betrouwbaar

2,45

ELVEDES Rem Binnenkabel RVS Nippel 7×6 is een remkabel voor fietsen gemaakt van roestvrij staal met een nippel van 7 bij 6 millimeter. Het is ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn tijdens het remmen en kan worden gebruikt als vervanging voor oude of versleten kabels.

Artikelnummer: elvedes-rem-binnenkabel-rvs-nippel-7x6 Categorie:
Pagina Delen:

ELVEDES Rem Binnenkabel met RVS Nippel 7×6

De ELVEDES Rem Binnenkabel RVS Nippel 7×6 is een hoogwaardige kabel die speciaal is ontworpen voor gebruik in remmen van fietsen. De kabel heeft een lengte van 2 meter en is gemaakt van roestvrij staal, wat ervoor zorgt dat de kabel duurzaam en bestand is tegen corrosie.

De kabel is voorzien van een nippel met een diameter van 7×6 millimeter, wat betekent dat deze geschikt is voor verschillende soorten remmen. De nippel zorgt ervoor dat de kabel stevig vastzit in de remhendel en het remsysteem, waardoor je altijd veilig kunt remmen tijdens het fietsen.

Hoogwaardige materialen

Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen en nauwkeurige productieprocessen biedt de ELVEDES Rem Binnenkabel met RVS Nippel 7×6 optimale prestaties en betrouwbaarheid. De kabel heeft een soepele werking en zorgt voor snelle reactietijden, waardoor je snel kunt stoppen wanneer dat nodig is.

Kortom, als je op zoek bent naar een hoogwaardige remkabel die betrouwbaarheid biedt en gemakkelijk te installeren is, dan is de ELVEDES Rem Binnenkabel met RVS Nippel 7×6 de perfecte keuze voor jouw fiets.

Extra informatie

Barcodes

8716706009385

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Grijs

Model

Een vraag stellen over dit product: ELVEDES Rem Binnenkabel Met RVS Nippel 7×6 – Duurzaam en Betrouwbaar