Aanbieding!

Ebike Das Original Tour PRO Diamant – Avontuur met de Advanced Ebike!

4.299,00

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Diamant is een krachtige elektrische fiets met een krachtige motor en een hoogwaardige aluminium frame. Het is uitgerust met een Shimano Deore XT 10-speed versnellingssysteem, een krachtige 500W motor, een krachtige 625 Wh accu en een LCD-display. Het is een perfecte fiets voor lange afstanden, met een bereik van tot wel 100 km.

Advanced Ebike Merk logo
Artikelnummer: advanced-ebike-das-original-tour-pro-diamant-heren-2022 Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Diamant

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Diamant is een krachtige elektrische fiets die is ontworpen om u te helpen de meest uitdagende routes te overwinnen. Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bosch Performance CX motor die een koppel van 75 Nm levert, waardoor u gemakkelijk heuvels kunt beklimmen. De fiets heeft ook een 625 Wh PowerTube-accu die u tot wel 150 km kunt laten rijden.

De fiets is voorzien van een Shimano XT 11-speed aandrijving, waardoor u een soepele en krachtige rit krijgt. De fiets heeft ook een RockShox Reba RL-voorvork met 120 mm veerweg, waardoor u comfortabel kunt rijden. De fiets is ook uitgerust met een Shimano XT hydraulische schijfremmen, waardoor u altijd een veilige rit krijgt.

Stijlvol onderweg

De fiets heeft ook een stijlvolle look met een Diamant-frame dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Het frame is ook voorzien van een geïntegreerde kabelsluiting, waardoor uw fiets er altijd netjes uitziet. De fiets heeft ook een Selle Royal Lookin-zadel dat is ontworpen voor comfort en duurzaamheid.

Krachtig wanneer het moet

De ADVANCED Ebike Das Original Tour PRO Diamant is een krachtige en stijlvolle elektrische fiets die u helpt om de meest uitdagende routes te overwinnen. Met de krachtige Bosch Performance CX motor, de Shimano XT 11-speed aandrijving en de RockShox Reba RL-voorvork, krijgt u een soepele en krachtige rit. De fiets heeft ook een stijlvol Diamant-frame dat is gemaakt van hoogwaardig aluminium en een Selle Royal Lookin-zadel dat is ontworpen voor comfort en duurzaamheid.

Extra informatie

Gewicht 28,3 kg
Barcodes

2200114762261

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Model

Motor locatie

Type aandrijving

Accu uitneembaar

Accu ampere uur

Accu vermogen

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Ebike Das Original Tour PRO Diamant - Avontuur met de Advanced Ebike!