Ebike Das Original Comfort Plus Wave Dames 2022 – Avanceer naar het Volgende Niveau

2.999,003.199,00

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Plus Wave 2022 is een krachtige elektrische damesfiets met een krachtige motor en een comfortabel frame. Het heeft een krachtige motor, een krachtige 500 Wh accu, een Shimano 7-versnellingsnaaf en een hydraulische schijfremmen. Het frame is gemaakt van aluminium en heeft een comfortabele geometrie. Het heeft ook een LCD-display, een USB-poort en een verlichting. Deze fiets is ideaal voor dagelijks gebruik en biedt een comfortabele en krachtige rit.

Advanced Ebike Merk logo

Ebike Das Original Comfort Plus Wave

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Plus Wave Dames 2022 is een krachtige en comfortabele elektrische fiets die is ontworpen voor dagelijks gebruik. Deze fiets is uitgerust met een krachtige Bosch Active Line Plus motor die een koppel van 50 Nm levert, waardoor je gemakkelijk heuvels op kunt rijden. De fiets heeft een Shimano Nexus 7-speed aandrijving, waardoor je altijd de juiste versnelling kunt kiezen. De fiets heeft een krachtige 500Wh accu die je tot wel 120 km ver kan brengen.

Comfortabel fietsen

De fiets is voorzien van een comfortabel Wave frame dat is ontworpen voor vrouwen. Het frame is licht en stijf, waardoor je een soepele en comfortabele rit hebt. De fiets heeft een Suntour XCM voorvork met 100 mm veerweg, waardoor je ook op oneffen terrein een comfortabele rit hebt. De fiets is ook voorzien van een Suntour NEX-E25 achtervering met 50 mm veerweg, waardoor je ook op oneffen terrein een comfortabele rit hebt.

En ook veilig

De fiets is ook voorzien van een krachtige Shimano MT200 schijfremmen, waardoor je altijd een goede remkracht hebt. De fiets is ook voorzien van een krachtige LED verlichting, waardoor je ook in het donker veilig kunt rijden. De fiets is ook voorzien van een krachtige LCD display, waarmee je alle informatie over je rit kunt bekijken.

Kortom

De ADVANCED Ebike Das Original Comfort Plus Wave 2022 is een krachtige en comfortabele elektrische damesfiets die is ontworpen voor dagelijks gebruik. De fiets is voorzien van een krachtige Bosch Active Line motor, een Shimano Nexus 7-speed aandrijving, een krachtige 500Wh accu, een comfortabel Wave frame, een Suntour XCM voorvork, een Suntour NEX-E25 achtervering, krachtige Shimano MT200 schijfremmen, een krachtige LED verlichting en een krachtige LCD display.

Extra informatie

Gewicht 27,2 kg
Barcodes

2200111476956, 2200114760021, 2200114760267, 2200114760069, 2200114760045, 2200114760243, 2200114760083

Frame type

Jaar

Kleur

, ,

Hoofdkleur

, ,

Maat

, , ,

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk

Merk remmen primair achter

Wielmaat

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Aantal versnellingen

Accu oplaadbaar in fiets

Afneembaar display

Model

Motor locatie

Type aandrijving

Accu ampere uur

Accu uitneembaar

Accu vermogen

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Ebike Das Original Comfort Plus Wave Dames 2022 - Avanceer naar het Volgende Niveau