Dynamic Fabulous Finish Spray voor Fietsen

14,99

Dynamic Fabulous Finish Spray is een spuitbus die speciaal is ontworpen voor het onderhouden van fietsen. Het zorgt voor een glanzende afwerking en beschermt de fiets tegen vuil en stof.

Artikelnummer: dynamic-fabulous-finish-spray Categorie:

Dynamic Fabulous Finish Spray

Dynamic Fabulous Finish Spray is een hoogwaardige afwerkingsspray voor fietsen. Het is ontworpen om je fiets te beschermen tegen vuil, stof en andere externe factoren die de kwaliteit van je fiets kunnen beïnvloeden. Deze spray biedt een uitstekende bescherming tegen slijtage en krassen op je fiets.

De Fabulous Finish Spray heeft ook een waterafstotend effect, waardoor het regenwater en ander vocht kan afstoten. Dit zorgt ervoor dat je fiets droog blijft tijdens nat weer en vermindert de kans op roestvorming of andere schade aan je fiets.

Eenvoudig aanbrengen

Het product kan eenvoudig worden aangebracht door simpelweg op de spuitknop te drukken en gelijkmatig over het oppervlak van je fiets te spuiten. Het is geschikt voor gebruik op alle soorten oppervlakken, inclusief carbon en lakwerk, zonder deze aan te tasten.

Als je wilt dat je fiets er altijd als nieuw uitziet, dan is Dynamic Fabulous Finish Spray een must-have accessoire voor elke fietser!

Extra informatie

Barcodes

8720387297245

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Dynamic Fabulous Finish Spray voor Fietsen