Dynamic Beschermende Wax 400ml – voor een langdurige bescherming van je fiets!

9,99

Dynamic Beschermende Wax is een beschermende wax in een spuitbus van 400 ml. Het beschermt oppervlakken tegen vuil en UV-stralen en geeft een glanzende afwerking. Geschikt voor gebruik op kunststof, metaal en gelakte oppervlakken.

Artikelnummer: dynamic-beschermende-wax-400ml Categorie:

Dynamic Beschermende Wax 400ml

Dynamic Beschermende Wax 400ml is een hoogwaardige wax die speciaal is ontworpen om je fiets te beschermen tegen de elementen. Het biedt een langdurige bescherming en laat een glanzende afwerking achter op alle soorten autolakken.

De wax bevat geavanceerde polymeertechnologie die ervoor zorgt dat de bescherming lang meegaat. Het beschermt tegen UV-straling, regen, vogeluitwerpselen, insectenresten en andere verontreinigingen die schade aan je lak kunnen veroorzaken.

Eenvoudig aan te brengen

De formule van de wax is eenvoudig aan te brengen en uit te poetsen. Het heeft een aangename geur en laat geen strepen of vlekken achter. De wax kan handmatig worden aangebracht met een microvezeldoek of met behulp van een polijstmachine voor het beste resultaat.

Dynamic Beschermende Wax is geschikt voor alle soorten auto’s, waaronder lakken met metallic effecten en parelmoerlagen. Het kan ook veilig worden gebruikt op kunststof oppervlakken zoals bumpers, spiegelbehuizingen en sierlijsten.

Kortom, Dynamic Beschermende Wax 400ml biedt uitstekende bescherming voor je voertuig terwijl het ook nog eens zorgt voor een glanzende afwerking. Gebruik het regelmatig om je auto er als nieuw uit te laten zien en om de levensduur van je lak te verlengen.

Extra informatie

Gewicht 0,37 kg
Barcodes

4260068454405

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: Dynamic Beschermende Wax 400ml - voor een langdurige bescherming van je fiets!