Basil Buddy Space Frame: De ideale draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand

24,99

De Basil Buddy Space Frame is staal en is de draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand, voor zowel de voormand als de achtermand van de Basil Buddy hondenfietsmand. Het voorkomt dat de hond uit de mand kan springen. De afmetingen van de Space Frame zijn 45 cm x 36 cm x 27 cm (buitenwerkse maten).

Artikelnummer: basil-draadkoepel-voor-hondenmand-buddy Categorie:
Pagina Delen:

Basil Buddy Space Frame: De ideale draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand

De Basil Buddy Space Frame is een essentieel accessoire voor hondenliefhebbers die graag samen met hun trouwe viervoeter fietsen. Deze draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand, gemaakt van duurzaam staal, is speciaal ontworpen om te voorkomen dat je hond uit de mand kan springen tijdens het fietsen. Of je nu de voormand (RMDH20020) of de achtermand (RMDH20017) van de Basil Buddy gebruikt, deze draadkoepel past perfect.

Kenmerken en afmetingen

De draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand heeft afmetingen van 45 cm x 36 cm x 27 cm (buitenwerkse maten), waardoor het voldoende ruimte biedt voor je hond om comfortabel in de mand te zitten. De stevige constructie zorgt voor een veilige omgeving voor je huisdier tijdens het fietsen.

Stijlvol en functioneel

De Basil Buddy Space Frame is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je fietsmand. Het ontwerp is zorgvuldig vormgegeven met oog voor detail, zodat het naadloos past bij de rest van de Basil hondenfietsmanden. De draadkoepel zorgt ervoor dat je hond veilig blijft en voorkomt dat hij of zij onverwacht uit de mand springt.

Bovendien biedt de draadkoepel voldoende ventilatie, zodat je hond comfortabel kan genieten van de frisse lucht tijdens het fietsen. Je kunt dus met een gerust hart samen op avontuur gaan, wetende dat je hond veilig en tevreden is in de Basil Buddy hondenfietsmand.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de Basil Buddy Space Frame is een eenvoudig proces. De draadkoepel kan gemakkelijk worden bevestigd aan de voormand of achtermand van Basil, zonder dat er gereedschap nodig is. Hierdoor kun je snel en probleemloos op pad gaan met je hond.

De Basil Buddy Space Frame is een betrouwbare metgezel voor fietsliefhebbers met een hond. Het biedt veiligheid, stijl en functionaliteit in één handig accessoire. Dus waar wacht je nog op? Voeg de draadkoepel toe aan je Basil hondenfietsmand en geniet samen met je trouwe viervoeter van comfortabele en zorgeloze fietstochten.

Extra informatie

Gewicht 0,85 kg
Barcodes

8715019740671

Hoofdkleur

Model

Merk

Jaar

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: Basil Buddy Space Frame: De ideale draadkoepel voor Basil Buddy hondenfietsmand