CYCLON Poetsdoek Badstof – Perfect voor het schoonmaken en polijsten van je fiets

29,70

De CYCLON Poetsdoek Badstof is een handige doek om oppervlakken schoon te maken en te polijsten. Het is gemaakt van zacht badstofmateriaal en absorbeert vuil en vocht goed. Ideaal voor het reinigen van auto’s, fietsen en andere huishoudelijke artikelen.

Artikelnummer: cyclon-poetsdoek-badstof Categorie:

CYCLON Poetsdoek Badstof

De CYCLON Poetsdoek Badstof is een hoogwaardige poetsdoek die perfect is voor het reinigen en polijsten van alle soorten oppervlakken. Deze doek is gemaakt van zacht badstofmateriaal dat geen krassen of beschadigingen achterlaat op je kostbare bezittingen.

De CYCLON Poetsdoek Badstof heeft een groot formaat van 40 x 40 cm, waardoor je grote oppervlakken snel en gemakkelijk kunt behandelen. De doek absorbeert vuil en vocht zeer effectief en laat je oppervlakken weer stralen als nieuw.

Wasbaar dus duurzaam

Deze poetsdoek is wasbaar op 60 graden Celsius en kan keer op keer opnieuw worden gebruikt zonder dat de kwaliteit eronder lijdt. De CYCLON Poetsdoek is daarom een duurzame en economische keuze voor iedereen die waarde hecht aan kwaliteit en efficiëntie bij het schoonmaken.

Of je nu je auto wilt poetsen, je huishoudelijke apparaten wilt reinigen of gewoon je ramen wilt lappen, de CYCLON Poetsdoek Badstof biedt precies wat je nodig heeft om je klus snel en grondig te klaren. Gebruik deze doek samen met de juiste reinigingsproducten voor een optimaal resultaat!

Extra informatie

Barcodes

8713504010711

Merk

Maat

Ik heb een vraag over de…: CYCLON Poetsdoek Badstof - Perfect voor het schoonmaken en polijsten van je fiets