CST Buitenband Reflection Xpedium One

23,95

De CST Buitenband Reflection Xpedium One is een fietsband geschikt voor alle seizoenen en terreinen. De band heeft reflecterende strepen voor extra zichtbaarheid in het donker en biedt goede grip op zowel droog als nat wegdek.

Artikelnummer: cst-bub-28x11-8-r-xpedium-one-zw Categorie:
Pagina Delen:

CST Buitenband Reflection Xpedium One

De CST Buitenband Reflection Xpedium One is een hoogwaardige buitenband voor fietsen die geschikt is voor gebruik in verschillende omstandigheden. Deze band heeft een reflecterend oppervlak dat zorgt voor extra zichtbaarheid en veiligheid tijdens het fietsen, vooral bij weinig licht of in het donker.

De band is gemaakt van duurzaam rubbermateriaal dat bestand is tegen slijtage en puncties. Het profielontwerp biedt uitstekende grip op verschillende soorten terrein, waardoor deze band perfect is voor avontuurlijke fietstochten op onverharde wegen of paden.

Extra stabiliteit

De CST Buitenband Reflection Xpedium One heeft een maat van 28 inch en kan worden gebruikt op fietsen met wielmaten van 622. Deze band heeft ook een gemiddelde breedte van 28 mm, wat zorgt voor extra stabiliteit en comfort tijdens het rijden.

Kortom, de CST Buitenband Reflection Xpedium One is een veelzijdige buitenband die ideaal is voor iedereen die graag fietst in verschillende omstandigheden. Met zijn duurzame constructie en reflecterende oppervlak biedt deze band optimale prestaties en veiligheid, wat de rit nog plezieriger maakt.

Extra informatie

Barcodes

4717784631462

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: CST Buitenband Reflection Xpedium One