Cortina belt tandwiel E-Common + Boutset van Samox

224,00

De Cortina belt tandwiel E-Common + spider + boutset Samox is een combinatie van een tandwiel, een spider en een boutset van het merk Samox. Deze set biedt met zijn robuuste ontwerp en materiaal een hoge mate van duurzaamheid. Het tandwiel is geschikt voor elke E-bike en de spider en de boutset gaan een lange levensduur tegemoet.

Artikelnummer: cortina-belt-tandwiel-met-spider-e-common Categorie:
Pagina Delen:

Cortina belt tandwiel E-Common

De Cortina belt tandwiel E-Common + spider + boutset Samox is een all-in-one tandwielset die bestaat uit een E-Common belt tandwiel, een Spider tandwiel en een boutset van Samox. Het E-Common belt tandwiel heeft een nauwkeurige CNC gefreesde 7075-T6 aluminium behuizing en voorverlenger, waardoor het supersterke tandwielen van hoge kwaliteit produceert.

Schokbesteding en oersterk

Het Spider tandwiel beschikt over een hard-anodizing coating die het zowel glad als oersterk maakt. Het is ook extreem schokbestendig, waardoor het de perfecte keuze is voor hoge prestaties. De schokbestendigheid betekent ook dat de tandwielen minder onderhoud vergen.

Ten slotte wordt de set geleverd met een zeer stevige Samox boutset, die perfect aansluit op het E-Common belt tandwiel en een glad, stabiel loopoppervlak creëert voor een consistente vermogensafgifte. Kortom, de Cortina belt tandwiel E-Common + spider + boutset Samox is de perfecte all-in-one oplossing voor al je transmissietoepassingen.

Extra informatie

Barcodes

8592842127318

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Cortina belt tandwiel E-Common + Boutset van Samox