Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG

1,95

Ontdek de Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG voor een veilige en stijlvolle fietservaring. Met hoogwaardige reflectorfunctionaliteit en een strak ontwerp biedt deze accessoire een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek. Verbeter de zichtbaarheid op de weg met deze reflector voor je Cortina-fiets.

Artikelnummer: cortina-reflector-e-u4 Categorie:

Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG – Red

Verhoog de veiligheid van je Cortina Ecomo U4 met de BR7MG Achter Reflector

Wil je graag je Cortina Ecomo U4-fiets veiliger maken en tegelijkertijd een stijlvolle uitstraling behouden? Dan is de Cortina Achter Reflector Model BR7MG de perfecte keuze. Met zijn opvallende rode kleur en spatbordmontage is deze reflector niet alleen functioneel, maar ook een esthetische toevoeging aan je fiets.

Belangrijke kenmerken

  • Geschikt voor de Cortina Ecomo U4
  • Eenvoudige spatbordmontage
  • Opvallende rode kleur voor extra zichtbaarheid
  • Hoogwaardige constructie voor duurzaamheid

Belangrijke voordelen

De Cortina Achter Reflector Model BR7MG biedt diverse voordelen die je fietservaring verbeteren:

  • Verbeterde veiligheid: De reflecterende eigenschappen van de BR7MG zorgen ervoor dat je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers, vooral bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Zo vergroot je je veiligheid tijdens het fietsen.
  • Eenvoudige montage: De BR7MG is speciaal ontworpen voor spatbordmontage, waardoor de installatie een fluitje van een cent is. Je hebt geen ingewikkelde gereedschappen nodig en kunt de reflector snel en gemakkelijk bevestigen.
  • Stijlvol design: De rode kleur van de BR7MG voegt een vleugje flair toe aan je Cortina Ecomo U4-fiets. Het reflecterende materiaal valt op en geeft je fiets een moderne uitstraling.
  • Duurzaamheid: De hoogwaardige constructie van de BR7MG zorgt ervoor dat de reflector lang meegaat. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van dit accessoire.

Belangrijke overwegingen

Hoewel de Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG talloze voordelen biedt, zijn er enkele overwegingen om in gedachten te houden:

  • De BR7MG is specifiek ontworpen voor de Cortina Ecomo U4-fiets en is mogelijk niet geschikt voor andere modellen. Controleer voor aanschaf of deze reflector compatibel is met jouw fiets.
  • Hoewel de BR7MG zorgt voor extra zichtbaarheid, is het belangrijk om ook andere veiligheidsmaatregelen te treffen, zoals het gebruik van verlichting en het dragen van reflecterende kleding.

Met de Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG – Red maak je van je Cortina Ecomo U4-fiets een veiligere en stijlvolle keuze. Verhoog je zichtbaarheid op de weg en geniet van de voordelen van dit hoogwaardige accessoire. Bestel de BR7MG vandaag nog en fiets met vertrouwen!

Extra informatie

Gewicht 16 kg
Barcodes

8592842038911

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model

Ik heb een vraag over de…: Cortina Achter Reflector E-U4 Model BR7MG