CORTINA Accu 600 BAFANG 43v met Canbus + Uart-aansluiting

549,00

De CORTINA Accu 600 BAFANG 43v is een krachtige accu met canbus- en UART-aansluitingen. Het heeft een capaciteit van 600 Wh, wat betekent dat het geschikt is voor lange afstanden. De accu is compatibel met de meeste Bafang-motoren en biedt een hoge prestatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Artikelnummer: cortina-accu-600-bafang-43v-canbus-p-uart Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA Accu 600 BAFANG 43v

De CORTINA Accu 600 BAFANG 43v (canbus + Uart) is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 600 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Het is ook mogelijk om de accu op te laden met behulp van een externe lader.

Uitwisselbaar

De CORTINA Accu 600 BAFANG 43v (canbus + Uart) heeft een ingebouwde canbus- en UART-interface, waardoor deze compatibel is met veel verschillende soorten elektrische fietsmotoren. Deze interface maakt het mogelijk om de prestaties van de motor te monitoren en aan te passen, waardoor je meer controle krijgt over je rijervaring.

Beveiligd tegen oververhitting

De CORTINA Accu 600 BAFANG 43v (canbus + Uart) heeft ook een ingebouwde beveiliging tegen oververhitting, wat ervoor zorgt dat de accu niet oververhit raakt tijdens intensief gebruik. Daarnaast beschermt deze beveiliging ook tegen kortsluiting en andere schade die kan worden veroorzaakt door onjuist gebruik of storing in het systeem. Tot slot is de CORTINA Accu 600 BAFANG 43v (canbus + Uart) voorzien van een LED-indicator die aangeeft hoe vol de accu nog is. Zo weet je altijd precies wanneer je moet opladen voordat je op pad gaat.

Extra informatie

Barcodes

8719461038898

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 600 BAFANG 43v met Canbus + Uart-aansluiting