CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v – Krachtige Elektrische Fietsaccu voor Urenlang Plezier.

579,00

De CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v is een krachtige accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Het heeft een capaciteit van 500 Wh en een spanning van 36V. De accu is licht van gewicht, duurzaam en gemakkelijk te bedienen. Hij biedt een lange levensduur en betrouwbare prestaties, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: cortina-accu-500-sport-drive-36v Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v

De CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 500 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Hij heeft ook een hoge energie-efficiëntie, waardoor je meer kilometers kunt maken met minder energieverbruik.

Duurzaam

De accu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een waterdichte behuizing, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Hij heeft ook een ingebouwde LCD-display waarmee je de status van de accu kunt controleren. Daarnaast heeft deze accu ook verschillende veiligheidsfuncties, zoals overbelastingsbeveiliging en temperatuurbeveiliging, waardoor je er zeker van bent dat de accu veilig wordt gebruikt.

Uitwisselbaar

De CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v is compatibel met veel verschillende elektrische fietsmodellen en kan gemakkelijk worden geïnstalleerd. Bovendien biedt hij ook een lange levensduur, dus je hoeft niet vaak op te laden of de batterij te vervangen. Al met al is de CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v een uitstekende keuze voor iedere fietser die op zoek is naar een betrouwbare en krachtige accu voor zijn of haar elektrische fiets.

Extra informatie

Barcodes

8719461045995

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 500 Sport Drive 36v - Krachtige Elektrische Fietsaccu voor Urenlang Plezier.