CORTINA Accu 500 DT Sport Drive 36v met Adapter – Elektrische Fietsaccu voor Uitstekende Prestaties.

599,00

De CORTINA Accu 500 DT Sport Drive 36v met Adapter is een krachtige accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Het heeft een capaciteit van 500 Wh en een spanning van 36V. De adapter maakt het mogelijk om de accu op te laden met behulp van een standaard stopcontact. Het is licht, duurzaam en gemakkelijk te installeren.

Artikelnummer: cortina-accu-500-dt-sport-drive-36v-geintegreerd-p-adapt Categorie:
Pagina Delen:

De CORTINA Accu 500 DT Sport Drive 36v met Adapter is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 500 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Hij heeft ook een hoge energie-efficiëntie, waardoor je meer kilometers kunt rijden met minder energieverbruik. De accu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen schokken en trillingen. Bovendien heeft deze accu een ingebouwde adapter waarmee je hem gemakkelijk aan je fiets kunt bevestigen. Met deze accu kun je dus genieten van langere ritten zonder dat je bang hoeft te zijn voor lege batterijen of andere problemen.

Extra informatie

Barcodes

8719461041065

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 500 DT Sport Drive 36v met Adapter - Elektrische Fietsaccu voor Uitstekende Prestaties.