CORTINA Accu 450 BAFANG 43v – Canbus + Uart Compatibel.

419,00

De CORTINA Accu 450 BAFANG 43v is een krachtige accu met canbus- en UART-aansluitingen. Het heeft een capaciteit van 450 Wh, wat betekent dat het geschikt is voor lange afstanden. De accu is compatibel met de meeste Bafang-motoren en biedt een hoge prestatie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Artikelnummer: cortina-accu-450-bafang-43v-canbus-p-uart Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA Accu 450 BAFANG 43v

De CORTINA Accu 450 BAFANG 43v (canbus + Uart) is een krachtige en betrouwbare accu voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 450 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Het is ook mogelijk om de accu meerdere keren op te laden zonder dat de prestaties achteruit gaan.

Uitwisselbaar

De CORTINA Accu 450 BAFANG 43v (canbus + Uart) is uitgerust met een canbus- en UART-interface, waardoor hij compatibel is met veel verschillende soorten elektrische fietsmotoren. Dankzij deze technologie kan de accu worden gebruikt met veel verschillende modellen van Bafang-motoren, waaronder de BBS01, BBS02 en BBSHD. De CORTINA Accu 450 BAFANG 43v (canbus + Uart) heeft ook een ingebouwde LCD-display waarmee je gemakkelijk informatie over je rit kunt bekijken, zoals resterende batterijcapaciteit, actuele snelheid en afgelegde afstand.

USB opladen

Daarnaast heeft de accu ook een ingebouwde USB-poort waarmee je apparaten zoals smartphones of tablets kunt opladen tijdens het rijden. Kortom, de CORTINA Accu 450 BAFANG 43v (canbus + Uart) is een krachtige en betrouwbare accu die perfect geschikt is voor elektrische fietsmotoren van Bafang. Met zijn hoge capaciteit en geavanceerde technologie biedt hij uitstekende prestaties voor lange afstandsritten.

Extra informatie

Barcodes

8719461001335

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 450 BAFANG 43v - Canbus + Uart Compatibel.