CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v + Adapter – Ideaal voor Elektrische Fietsen.

488,00

De CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v + Adapter is een krachtige accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Het heeft een capaciteit van 400 Wh en een spanning van 36V. De adapter maakt het mogelijk om de accu op te laden met behulp van een standaard stopcontact. Het is licht, duurzaam en gemakkelijk te installeren.

Artikelnummer: cortina-accu-400-dt-sport-drive-36v-geintegreerd-p-adapt Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v

De CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v + Adapter is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 400 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Hij heeft ook een hoge energie-efficiëntie, waardoor je meer kilometers kunt maken met minder energieverbruik.

Duurzaam

De accu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een robuust ontwerp dat bestand is tegen schokken en trillingen. Bovendien heeft deze accu een ingebouwde veiligheidsfunctie die ervoor zorgt dat hij niet oververhit raakt of andere schade oploopt tijdens het gebruik. De adapter die bij deze accu wordt geleverd, maakt het mogelijk om deze aan te sluiten op elke standaard elektrische fietslader. Met deze adapter kun je de accu gemakkelijk opladen wanneer je onderweg bent of thuis bent.

Kortom

De CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v + Adapter is een uitstekende keus voor iedereen die op zoek is naar een krachtige en betrouwbare accu voor hun elektrische fiets.

Extra informatie

Barcodes

8719461041058

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 400 DT Sport Drive 36v + Adapter - Ideaal voor Elektrische Fietsen.