CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v – Elektrische Fietsaccu voor Urenlang Plezier

319,00

De CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v is een krachtige elektrische fietsaccu die geschikt is voor sportieve ritten. De accu heeft een capaciteit van 300 Wh en is uitgerust met een 36V-aansluiting. Hij biedt een lange levensduur en betrouwbare prestaties, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: cortina-accu-300-sport-drive-36v Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v

De CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 300 Wh, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat je hoeft op te laden. Hij heeft ook een hoge energie-efficiëntie, waardoor je meer kilometers kunt maken met minder energieverbruik.

Bij alle weersomstandigheden betrouwbaar

De accu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een waterdichte behuizing, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden zoals regen en sneeuw. Hij heeft ook een ingebouwde LCD-display waarmee je de status van de accu kunt controleren. Daarnaast heeft deze accu ook verschillende veiligheidsfuncties, zoals overbelastingsbeveiliging en kortsluitbeveiliging.

Uitwisselbaarheid

De CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v wordt geleverd met een universele lader die compatibel is met alle gangbare merken elektrische fietsaccu’s. De lader kan worden aangesloten op elke standaard stopcontact en biedt snelle oplaadmogelijkheden tot maximaal 4A. Bovendien heeft deze lader ook verschillende beveiligingsfuncties om ervoor te zorgen dat de accu veilig wordt opgeladen.

Extra informatie

Barcodes

8719461045971

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA Accu 300 Sport Drive 36v - Elektrische Fietsaccu voor Urenlang Plezier