CORTINA 750 BAFANG Accu 43v met Canbus en Uart-aansluiting

659,00

De CORTINA 750 BAFANG Accu 43v is een krachtige accu met canbus- en UART-aansluitingen. Het heeft een capaciteit van 750 wattuur en is geschikt voor elektrische fietsen met een Bafang-motor. De accu is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt betrouwbare prestaties, waardoor hij ideaal is voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: cortina-accu-750-bafang-43v-canbus-p-uart Categorie:
Pagina Delen:

CORTINA 750 BAFANG Accu 43v

De CORTINA Accu 750 BAFANG 43v (canbus + Uart) is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen met een Bafang middenmotor. Deze accu heeft een capaciteit van 750 watt uur, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder op te laden. De accu is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een robuust ontwerp waardoor hij bestand is tegen schokken en trillingen.

Communicatie

De CORTINA 750 BAFANG Accu 43v (canbus + Uart) heeft twee communicatiemogelijkheden: CAN-Bus en UART. CAN-Bus staat voor Controller Area Network Bus en wordt gebruikt om informatie tussen verschillende apparaten uit te wisselen. UART staat voor Universal Asynchronous Receiver/Transmitter en wordt gebruikt om informatie tussen twee apparaten uit te wisselen. Beide communicatiemogelijkheden zorgen ervoor dat de accu goed kan communiceren met andere elektronische componenten zoals sensoren, displays, etc.

Overbelasting bescherming

De CORTINA 750 BAFANG Accu 43v (canbus + Uart) heeft ook een ingebouwde beveiliging die voorkomt dat de accu overbelast raakt of beschadigd raakt door kortsluiting of oververhitting. Daarnaast heeft deze accu ook een laag energieverbruik, waardoor hij energiezuiniger is dan andere soortgelijke modellen.

Kortom

De CORTINA Accu 750 BAFANG 43v (canbus + Uart) is een krachtige, betrouwbare en energiezuinige accu die perfect geschikt is voor elektrische fietsmotoren met een Bafang middenmotor. Met zijn twee communicatiemogelijkheden en ingebouwde beveiliging biedt deze accu veel veiligheid en betrouwbaarheid voor lange afstandsritten.

Extra informatie

Barcodes

8719461005517

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: CORTINA 750 BAFANG Accu 43v met Canbus en Uart-aansluiting