COLNAGO Aluminium Heren

595,00

Colnago Aluminium, een echt klassieke Colnago uit de vroege jaren 2000 die bereden en genoten wil worden.

Artikelnummer: colnago-alluminum-heren Categorie:

Prachtige Colnago Aluminium

Bij het aanbreken van het nieuwe millennium namen carbonframes de vlaggenschiprol in, in bijna alle grote merken line-ups en Colnago was geen uitzondering. Dat creëerde een situatie waarin het prestigieuze merk uit Cambiago frames aanbood die tegelijkertijd van vier belangrijke materialen waren gemaakt. De topmodellen van koolstofvezel waren al bewezen in het professionele wielrennen. Stalen frames waren dat ook, gezien de erfenis van het merk en sommige titanium modellen waren ook beschikbaar voor de smalle prestige-markt. En dan waren er nog lichtgewicht aluminium frames, die in die jaren tot in de perfectie werden uitontwikkeld.

En hier bieden we je een van deze fietsen aan. Het model dat simpelweg “Colnago Aluminium” wordt genoemd. Het frame is gemaakt van een lichtgewicht aluminiumlegering met enkele dunwandige, maar oversized buizen. Het heeft een klassieke racegeometrie met horizontale bovenbuis en zeer korte achtervorken. De voorvork is echter gemaakt van koolstofvezel door de Franse specialist Time. Met de grote aeroblades past hij perfect in het frame.

De uitrusting

Dat is zeker een van de hoogtepunten van deze Italiaanse racer. De complete Shimano Ultegra 10-speed groep is een lust voor het oog en het werkt echt perfect. Als extraatje geniet je van het pittige schakelen via de Ultegra shifters op raceniveau.
En het gaat maar door. Er is zeker geen gebrek aan fijne onderdelen die de fiets snel en licht maken. Van de Mavic wielset (Ultegra naven), carbon stuur en stuurpen, Colnago onderdelen tot en met het Selle Italia zadel.

Staat van de fiets

De fiets is in perfecte staat. Het frame heeft geen scheuren, geen deuken en is niet verbogen. Het lakwerk en de decals zijn allemaal origineel met gebruikelijke, maar minimale gebruikssporen. Alle onderdelen zijn nagekeken en werken prima. De fiets heeft een volledige controle gehad bij de Fiets Fix Kuijer werkplaats! Onderdelen zijn gedemonteerd, schoongemaakt en weer in elkaar gezet. Het frame werd gecontroleerd op structurele integriteit. Je kunt de fiets in uitstekende staat verwachten en klaar voor je vintage fietstocht.

Extra informatie

Gewicht 9,7 kg
Accu afneembaar

0

Barcodes

F.11150

Lease bedrag

0,00

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Maat

Kleur

Proefrit aanvragen: COLNAGO Aluminium Heren