Busch & Müller EYC N Plus Dynamo: De beste koplamp voor fietsers die veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden

67,90

De Busch & Müller EYC N Plus Dynamo is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een krachtige, duurzame en veilige koplamp. De koplamp heeft een helder en uniform lichtbeeld, een lange levensduur en is voorzien van een aantal unieke eigenschappen, zoals een IQ2-sensor en een standlichtfunctie.

Artikelnummer: busch-muller-busch-muller-koplamp-lumotec-eyc-n-plus-dynamo-5 Categorie:
Pagina Delen:

Busch & Müller EYC N Plus Dynamo: De beste koplamp voor fietsers die veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden

Algemeen

De Busch & Müller EYC N Plus Dynamo is een krachtige en duurzame koplamp voor fietsers die veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden. De koplamp heeft een lichtopbrengst van 50 lux, wat voldoende is om je veilig te laten rijden in de meeste omstandigheden. De koplamp is voorzien van een naafdynamo, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen.

Voordelen

  • Hoogwaardige LED-verlichting: De EYC N Plus Dynamo is voorzien van hoogwaardige LED-verlichting die een helder en uniform lichtbeeld biedt.
  • 50 lux lichtopbrengst: De koplamp heeft een lichtopbrengst van 50 lux, wat voldoende is om je veilig te laten rijden in de meeste omstandigheden.
  • Naafdynamo: De koplamp wordt gevoed door een naafdynamo, waardoor je geen batterijen hoeft te vervangen.
  • StVZO-goedkeuring: De koplamp heeft een StVZO-goedkeuring, wat betekent dat deze voldoet aan de Duitse eisen voor fietsverlichting.
  • Lange levensduur: De EYC N Plus Dynamo is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Nadelen

  • Prijs: De EYC N Plus Dynamo is een relatief dure koplamp.
  • Gewicht: De koplamp is niet de lichtste op de markt.

Unieke eigenschappen

  • IQ2-sensor: De IQ2-sensor zorgt voor een automatische aan- en uitschakeling van de koplamp.
  • Standlicht: De koplamp heeft een standlichtfunctie die ervoor zorgt dat je achterliggers je ook in het donker kunnen zien.
  • Kleurtemperatuur: De koplamp heeft een kleurtemperatuur van 4500 K, wat een neutraal wit licht geeft.

Geschiktheid

De EYC N Plus Dynamo is geschikt voor alle fietsen met een naafdynamo. De koplamp is vooral geschikt voor fietsers die veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden.

Instructies en installatie

De Busch & Müller EYC N Plus Dynamo is eenvoudig te installeren. De koplamp wordt geleverd met een bevestigingsplaat die je op het stuur van je fiets kunt monteren. De kabel van de koplamp sluit je aan op de naafdynamo van je fiets.

Onderhoud

De Busch & Müller EYC N Plus Dynamo is zeer onderhoudsvriendelijk. De koplamp heeft geen bewegende delen en hoeft daarom niet regelmatig te worden gesmeerd. Je kunt de koplamp eenvoudig schoonmaken met een zachte doek.

Garantie

De Busch & Müller EYC N Plus Dynamo heeft een garantie van 2 jaar.

Bestel nu de Busch & Müller EYC N Plus Dynamo en geniet van veilige fietstochten in het donker!

Over Busch & Müller

Busch & Müller is een Duitse fabrikant van fietsverlichting en fietsonderdelen. Het bedrijf is opgericht in 1879 en is een van de toonaangevende fabrikanten van fietsverlichting ter wereld. Busch & Müller staat bekend om zijn hoogwaardige producten en innovatieve technologieën.

Extra informatie

Barcodes

4006021009332

Hoofdkleur

Merk
Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Busch & Müller EYC N Plus Dynamo: De beste koplamp voor fietsers die veiligheid en kwaliteit belangrijk vinden