Busch & Müller IXON IQ Premium: de beste fietskoplamp voor veilig fietsen in het donker

119,90

De Busch & Müller IXON IQ Premium is een uitstekende keuze voor fietsers die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele rit in het donker. De koplamp heeft een helderheid van 80 lux, is voorzien van IQ-technologie en heeft een lange batterijduur.

Artikelnummer: busch-muller-koplamp-bm-ixon-iq-premium-led-batt-m-opl Categorie:
Pagina Delen:

Busch & Müller IXON IQ Premium: de beste fietskoplamp voor veilig fietsen in het donker

Algemene informatie

De Busch & Müller IXON IQ Premium is een high-end fietskoplamp met een helderheid van 80 lux. De koplamp is voorzien van IQ-technologie, waardoor het licht optimaal wordt verdeeld over de weg. Dit zorgt voor een veilige en comfortabele rit in het donker.

Voordelen

  • Helderheid van 80 lux: De IXON IQ Premium is een van de helderste fietskoplampen op de markt. Dit zorgt voor een uitstekend zicht op de weg, ook in slechte weersomstandigheden.
  • IQ-technologie: De IQ-technologie van Busch & Müller zorgt voor een optimale verdeling van het licht over de weg. Dit zorgt voor een veiligere rit in het donker.
  • Lange batterijduur: De IXON IQ Premium heeft een batterijduur van 5 uur in de hoogste stand en 20 uur in de laagste stand.
  • Waterdicht en spatwaterdicht: De IXON IQ Premium is waterdicht en spatwaterdicht. Dit betekent dat je hem ook in de regen kunt gebruiken.
  • Eenvoudige montage: De IXON IQ Premium is eenvoudig te monteren op het stuur van je fiets.

Nadelen

  • Prijs: De Busch & Müller IXON IQ Premium is een van de duurdere fietskoplampen op de markt.

Unieke eigenschappen

De Busch & Müller IXON IQ Premium heeft een aantal unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere fietskoplampen.

  • IQ-technologie: De IQ-technologie van Busch & Müller zorgt voor een optimale verdeling van het licht over de weg. Dit zorgt voor een veiligere rit in het donker.
  • Lange batterijduur: De Busch & Müller IXON IQ Premium heeft een batterijduur van 5 uur in de hoogste stand en 20 uur in de laagste stand.
  • Waterdicht en spatwaterdicht: De Busch & Müller IXON IQ Premium is waterdicht en spatwaterdicht. Dit betekent dat je hem ook in de regen kunt gebruiken.

Geschiktheid

De Busch & Müller IXON IQ Premium is geschikt voor alle fietsen. De koplamp is voorzien van een universele houder, die geschikt is voor stuurdiameters van 21 tot 32 mm.

Instructies en installatie

De Busch & Müller IXON IQ Premium is eenvoudig te installeren. De koplamp wordt geleverd met een universele houder, die je eenvoudig op het stuur van je fiets kunt bevestigen.

Onderhoud

De Busch & Müller IXON IQ Premium is onderhoudsarm. Je hoeft de koplamp alleen af en toe schoon te maken met een zachte doek.

Garantie

De Busch & Müller IXON IQ Premium wordt geleverd met een garantie van 3 jaar.

Bestel nu de Busch & Müller IXON IQ Premium en geniet van veilig fietsen in het donker!

Over Busch & Müller

Busch & Müller is een Duitse fabrikant van fietsverlichting, fietsnavigatie en fietscomputers. Het bedrijf is opgericht in 1875 en is een van de toonaangevende fabrikanten van fietsverlichting in de wereld. Busch & Müller staat bekend om zijn hoge kwaliteit en innovatieve producten.

Extra informatie

Gewicht 0,14 kg
Barcodes

4006021009608

Hoofdkleur

Merk
Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: Busch & Müller IXON IQ Premium: de beste fietskoplamp voor veilig fietsen in het donker