Busch & Müller IXON Eyro: De helderste en veiligste fietskoplamp op de markt

59,95

De Busch & Müller IXON Eyro is een krachtige en veelzijdige fietskoplamp die zorgt voor optimale zichtbaarheid in het donker. De lamp is voorzien van een intelligente lichtregeling, een lange batterijduur en een eenvoudige bediening. De IXON Eyro is de perfecte keuze voor fietsers die op zoek zijn naar de beste fietskoplamp op de markt.

Artikelnummer: busch-muller-koplamp-bm-iq-eyro-led-usb-kb-zw-zi Categorie:
Pagina Delen:

Busch & Müller IXON Eyro: De helderste en veiligste fietskoplamp op de markt

Algemeen

De Busch & Müller IXON Eyro is een krachtige en veelzijdige fietskoplamp die zorgt voor optimale zichtbaarheid in het donker. De lamp heeft een lichtopbrengst van 100 lux, wat zorgt voor een heldere en uniforme lichtstraal. De lamp is voorzien van een geïntegreerde accu, die tot wel 12 uur meegaat op een volle lading.

Voordelen

  • Hoogwaardige LED-verlichting: De IXON Eyro is uitgerust met hoogwaardige LED-lampen die zorgen voor een heldere en uniforme lichtstraal.
  • Intelligente lichtregeling: De IXON Eyro heeft een intelligente lichtregeling die de lichtopbrengst automatisch aanpast aan de omgevingsomstandigheden.
  • Lange batterijduur: De IXON Eyro heeft een batterijduur van tot wel 12 uur op een volle lading.
  • Eenvoudige bediening: De IXON Eyro is eenvoudig te bedienen met een draaiknop op de lamp.
  • Robuuste constructie: De IXON Eyro is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen weersinvloeden.

Nadelen

  • Prijs: De IXON Eyro is een relatief dure fietskoplamp.

Unieke eigenschappen

De IXON Eyro heeft een aantal unieke eigenschappen die hem onderscheiden van andere fietskoplampen:

  • Intelligente lichtregeling: De IXON Eyro heeft een intelligente lichtregeling die de lichtopbrengst automatisch aanpast aan de omgevingsomstandigheden. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste hoeveelheid licht hebt, of je nu in de stad rijdt of op een donkere weg.
  • Lange batterijduur: De IXON Eyro heeft een batterijduur van tot wel 12 uur op een volle lading. Dit betekent dat je hem de hele nacht kunt gebruiken zonder hem te hoeven opladen.
  • Eenvoudige bediening: De IXON Eyro is eenvoudig te bedienen met een draaiknop op de lamp. Je kunt de lichtopbrengst, de lichtmodus en de batterijstatus eenvoudig instellen.

Geschiktheid

De Busch & Müller IXON Eyro is geschikt voor alle fietsen. De lamp is eenvoudig te monteren op de stuurpen of de voorvork van je fiets.

Instructies en installatie

De Busch & Müller IXON Eyro is eenvoudig te installeren. De lamp wordt geleverd met een montagekit die geschikt is voor alle fietsen.

Onderhoud

De Busch & Müller IXON Eyro is eenvoudig te onderhouden. De lamp is stof- en waterdicht, dus je hoeft hem niet te beschermen tegen weersinvloeden.

Garantie

De Busch & Müller IXON Eyro wordt geleverd met een garantie van 5 jaar.

Bestel de Busch & Müller IXON Eyro vandaag nog en geniet van veilig fietsen in het donker!

Over Busch & Müller

Busch & Müller is een Duitse fabrikant van fietsverlichting. Het bedrijf is opgericht in 1886 en is sindsdien een toonaangevende speler op de markt voor fietsverlichting. Busch & Müller staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan.

Extra informatie

Barcodes

4006021010239

Hoofdkleur

Kleur

Zwart, Zwart/zilver

Model

Merk

Een vraag stellen over dit product: Busch & Müller IXON Eyro: De helderste en veiligste fietskoplamp op de markt