BURGERS Cargo Damesfiets: De ideale fiets voor comfortabel en stijlvol vervoer

939,00

Ontdek de veelzijdige BURGERS Cargo damesfiets – perfect voor stedelijke avonturen en dagelijkse boodschappen. Met een stijlvol ontwerp en praktische bagagedragers biedt deze fiets comfort en functionaliteit. Geniet van soepel rijden en ervaar het gemak van deze betrouwbare metgezel. Upgrade je fietservaring vandaag nog met BURGERS Cargo!

Artikelnummer: burgers-cargo-n-7rb-dames-2022 Categorie:

BURGERS Cargo Damesfiets: De ideale fiets voor comfortabel en stijlvol vervoer

Ontdek de veelzijdigheid van de BURGERS Cargo Damesfiets

Met de BURGERS Cargo Damesfiets krijg je een fiets die niet alleen comfortabel is, maar ook stijlvol en praktisch. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit, deze fiets biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Belangrijke kenmerken voor optimaal gebruiksgemak

De BURGERS Cargo Damesfiets is uitgerust met een robuust stalen frame dat zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid. Het frame is speciaal ontworpen om de nodige bagageruimte te bieden zonder afbreuk te doen aan de rijprestaties. Met de handige bagagedrager aan de voorzijde van de fiets kun je gemakkelijk je spullen vervoeren, of het nu gaat om boodschappentassen, je laptop of andere benodigdheden.

Deze fiets heeft een comfortabele zithouding dankzij het ergonomisch ontworpen zadel en stuur. Of je nu lange afstanden aflegt of kortere ritten maakt, je zult merken dat het rijden op de BURGERS Cargo Damesfiets een plezierige ervaring is.

Specificaties

Frame hoogte: 50, 57 cm
Frame materiaal: Aluminium
Wielmaat: 28″
Uitvoering: 7 versnellingen Shimano Nexus, Rollerbrakes
Verlichting: LED verlichting
De reflecterende stickers zorgen voor extra veiligheid in het verkeer

Belangrijke voordelen voor dagelijks gebruik

Een van de grote voordelen van de BURGERS Cargo Damesfiets is de veelzijdigheid ervan. Naast de ruime bagagedrager aan de voorzijde heeft deze fiets ook een stevige bagagedrager aan de achterzijde. Hierdoor kun je nog meer spullen meenemen tijdens je ritten, zoals extra boodschappentassen of een sporttas.

Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is deze fiets geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus. De eenvoudige bediening en soepele rijervaring maken het gemakkelijk om te genieten van fietsen, zelfs als je geen ervaren fietser bent. Bovendien is de BURGERS Cargo Damesfiets uitgerust met krachtige remmen die zorgen voor een veilige en betrouwbare stopafstand.

Belangrijke aandachtspunten om rekening mee te houden

Hoewel de BURGERS Cargo Damesfiets veel voordelen biedt, zijn er ook enkele aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Het grote formaat van de fiets kan wennen zijn als je gewend bent aan een kleiner model. Het kan iets lastiger zijn om scherpe bochten te maken en de fiets te manoeuvreren in drukke verkeerssituaties.

Een ander aandachtspunt is het gewicht van de fiets. Vanwege de stevige constructie en de extra bagagemogelijkheden is de BURGERS Cargo Damesfiets iets zwaarder dan standaard damesfietsen. Dit kan invloed hebben op het gemak waarmee je de fiets op en af kunt stappen, vooral als je mobiliteitsbeperkingen hebt.

Geschiktheid en compatibiliteit

De BURGERS Cargo Damesfiets is geschikt voor dagelijks gebruik in zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Het biedt de nodige flexibiliteit en veelzijdigheid om aan verschillende behoeften te voldoen. Of je nu naar je werk fietst, boodschappen doet of gewoon geniet van een ontspannen rit door het park, deze fiets zal aan je verwachtingen voldoen.

De fiets is compatibel met verschillende accessoires, zoals fietstassen en kinderzitjes, zodat je het kunt aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Hierdoor kun je de fiets personaliseren en ervoor zorgen dat deze perfect past bij jouw levensstijl en voorkeuren.

Ervaar het comfort, de stijl en de functionaliteit van de BURGERS Cargo Damesfiets en ontdek waarom het een uitstekende keuze is voor elke vrouw die op zoek is naar een betrouwbare en veelzijdige fiets.

Waarom een Burgers fiets?

Omdat Burgers ‘ouderwetse’ kwaliteit weet te vertalen in trendy en moderne fietsen.

Met een breed aanbod van modellen in verschillende prijsklassen is er altijd een fiets die bij je past. Bekijk onze verschillende modellen op deze website en vindt hier je nieuwe Burgers Fiets.

Met een Burgers Fiets ben je veilig en betrouwbaar onder weg. Door de klassieke uitstraling ben je in deze moderne tijd helemaal up-to-date op een Burgers Fiets. De snelle levering en de uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding zorgen er voor dat je snel kunt genieten van je nieuwe Burgers Fiets.

Bekijk ook eens onze andere Burgers fietsen.

Selle Royal zadels

Selle Royal Zadel Comfortabel fietsen en zitten. De schokabsorberende materialen in onze zadels verminderen de druk op drukpunten en garanderen daarmee een maximaal comfort.

Nexus versnellingen

Shimano Nexus Versnellingen Ontspannen en licht fietsen. De licht lopende Nexus versnellingsnaaf van Shimano zorgt ervoor dat je ontspannen fietst in iedere situatie. Met de wind mee of in de rug.

Extra informatie

Barcodes

010409da5002

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

Kleur

Merk

Burgers fietsen

Het merk Burgers fietsen is het oudste fietsenmerk in Nederland. Het is geboren in 1869. In dat jaar opent Henricus Burgers uit Deventer de eerste fietsfabriek in Nederland: Burgers E.N.R. (Eerste Nederlandse Rijwielfabriek). De fietsen die toen van de spreekwoordelijke band rolden ziet u vandaag de dag nog steeds terug. Hier en daar zijn er wat technische aanpassingen doorgevoerd, zoals versnellingen en automatische Led-verlichting, maar de oude vertrouwde uitstraling van een Burgers fiets zal altijd blijven.

Het verhaal van Burgers

Het is het jaar 1869. Rijtuigsmid Henricus Burgers (1843-1903) koopt een Engelse vélocipède – zie afbeelding. Hij besluit deze fiets na te maken en in hetzelfde jaar opent hij in Deventer de eerste fietsfabriek van Nederland. Al snel volgden er meerdere tweewielers. Het bedrijf en merk Burgers groeit en in 1892 volgt de tweede fabriek aan Achter den Broederen ook in Deventer.

In 1896 maakt Burgers 2500 fietsen per jaar

Het gaat goed met Burgers. Zo goed dat er in 1896 alweer een nieuwe fabriek de deuren opent. In totaal werken er zo’n 130 mensen bij Burgers. Samen produceren ze 2.500 fietsen per jaar. Burgers wil zich nu ook gaan storten op het maken van motorfietsen en auto’s, maar een echte belangrijke autofabrikant is Burgers nooit geworden.

De ontwikkeling van de Burgersfiets

Burgers bleef zich door de jaren heen meer en meer ontwikkelen. In 1897 kwam de fabrikant met een cardanfiets. Een fiets met asaandrijving en dus zonder ketting. Burgers was met de cardanfiets de eerste ter wereld die deze op de markt bracht. In 1931 werd een rijwiel met hulpmotor geïntroduceerd. Ondertussen waren er ook alweer 2 nieuwe fabrieken bij gekomen, ook in Roermond.

Burgers laat concurrent ver achter zich

Menig concurrent had het nakijken. Burgers liep met de fietsen ver voorop, ook qua sportfietsen. Tegenwoordig zie je het design van de oude modellen veel terug en zijn er nieuwe modellen bij gekomen. De fietsen worden tegenwoordig in Drachten geproduceerd en verkocht via vele verkooppunten in Nederland. Burgers is al bijna 150 jaar een merk waar we trots op zijn.
Burgers Fietsen

Ik heb een vraag over de…: BURGERS Cargo Damesfiets: De ideale fiets voor comfortabel en stijlvol vervoer