BROOKS Scape Frametas – Licht, Comfortabel & Veelzijdig Reistas

95,00100,00

De BROOKS Scape Frametas is een opvouwbare, lichte tas die je makkelijk mee kunt nemen. Met een dubbele constructie en een waterbestendig design is hij geschikt voor alle weersomstandigheden. Het interne compartiment en de externe pocket bieden voldoende ruimte voor al je spullen, terwijl het reflecterende logo en de met Reflective Technology versterkte zijpanelen je zichtbaarheid in het verkeer garanderen. De BROOKS Scape Frametas is ideaal voor fietstochten, dagjes uit of andere activiteiten.

Artikelnummer: brooks-scape-frametas Categorie:
Pagina Delen:

BROOKS Scape Frametas

De BROOKS Scape frame tas is een unieke blend van stijl en functie. Gemaakt van duurzame materialen, is het een licht gewicht, veelzijdige en modieuze accessoire die comfortabel aan de zijkant van het frame bevestigd wordt.

Kenmerkend ontwerp

Het kenmerkend ontwerp bevat een rits om de inhoud te beschermen en een universele riem om de tas aan het frame te bevestigen. Met twee brede vakken is er voldoende ruimte voor je kostbaarheden zoals een portemonnee, sleutels, telefoon of zelfs een kleine toolkit. De stevige bovenkant maakt het gemakkelijk om de inhoud gemakkelijk te verplaatsen zonder de zorgvuldige inhoud te bekrassen.

Ideaal voor lange tochten

De BROOKS Scape frame tas is ideaal voor lange tochten door de stad of voor het opbergen van essentiële spullen tijdens je dagelijkse fietstocht. Het is dankzij het goed afgewerkte en solide ontwerp ideaal voor dagelijkse fietstochten in stedelijk gebied of avontuurlijke tochten, waar je ook gaat.

Extra informatie

Barcodes

0190445017654, 8021890567222, 8021890573902, 8021890576378

Hoofdkleur

,

Merk

Kleur

Groen, Zwart

Maat

Model

Een vraag stellen over dit product: BROOKS Scape Frametas - Licht, Comfortabel & Veelzijdig Reistas