BOSCH Snelheidssensor Met 600 mm Kabel: Verbeter Je Fietservaring

31,62

Ontdek de Bosch snelheidssensor 600 mm kabel. Met zijn betrouwbare prestaties en nauwkeurige metingen is deze sensor een essentiële toevoeging aan jouw voertuig. Verbeter de efficiëntie van je rijervaring en houd je snelheid nauwkeurig bij. Bestel nu en geniet van soepele en probleemloze ritten.

Artikelnummer: bosch-ebp-snelheid-sensor-mm Categorie:
Pagina Delen:

Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel: Verbeter je Fietservaring

Ontdek de Betrouwbare Snelheidssensor voor je Fiets

De Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel is een essentieel accessoire voor fietsers die hun rijervaring willen optimaliseren. Met deze geavanceerde snelheidssensor kun je nauwkeurige informatie over je snelheid en afgelegde afstand meten, waardoor je je prestaties kunt verbeteren en je fietsritten naar een hoger niveau kunt tillen.

Een Perfecte Pasvorm voor Verschillende Fietsen

De Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel is ontworpen om een perfecte pasvorm te bieden voor verschillende fietsen. Of je nu een stadsfiets, mountainbike of racefiets hebt, deze sensor kan gemakkelijk worden geïnstalleerd en zorgt voor een naadloze integratie met je fietsframe. Dankzij de 600 mm kabel kun je de sensor flexibel positioneren en aanpassen aan je specifieke behoeften.

Nauwkeurige Prestatiemeting

Met de Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel krijg je betrouwbare en nauwkeurige metingen van je snelheid en afstand. Dit stelt je in staat om je prestaties te analyseren en te volgen, zodat je je doelen kunt stellen en jezelf kunt blijven verbeteren. Of je nu traint voor een wedstrijd of gewoon je dagelijkse ritten wilt bijhouden, deze sensor biedt de informatie die je nodig hebt om je voortgang te meten.

Eenvoudige Installatie en Bediening

De Bosch Snelheidssensor 600 mm kabel is eenvoudig te installeren en te bedienen. Met de meegeleverde handleiding en het intuïtieve ontwerp kun je de sensor snel aan je fiets bevestigen en koppelen met je fietscomputer of smartphone. De sensor communiceert draadloos met compatibele apparaten, waardoor je geen gedoe hebt met kabels en draden.

Compatibiliteit en Varianten

De Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel is compatibel met een breed scala aan Bosch e-bike systemen. Controleer de compatibiliteit met jouw specifieke systeem om er zeker van te zijn dat de sensor perfect bij jouw fiets past. Daarnaast zijn er varianten beschikbaar voor verschillende framematen, zodat je altijd de juiste sensor kunt kiezen die past bij jouw fietsconfiguratie.

Duurzaamheid en Kwaliteit

Bosch staat bekend om zijn hoogwaardige producten, en de Snelheidssensor 600 mm kabel is geen uitzondering. Met duurzame materialen en een robuust ontwerp is deze sensor bestand tegen de uitdagingen van verschillende weersomstandigheden en terreinen. Je kunt vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van Bosch om je fietsavonturen probleemloos te laten verlopen.

Voeg de Bosch Snelheidssensor met 600 mm kabel toe aan je fiets en geniet van nauwkeurige prestatiegegevens, verbeterde trainingssessies en een geoptimaliseerde fietservaring.

Extra informatie

Barcodes

8715957375492

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: BOSCH Snelheidssensor Met 600 mm Kabel: Verbeter Je Fietservaring