BOSCH Powerpack 500 Drager Accu – 500 Wh Energieopslag

771,75

De BOSCH Powerpack 500 Drager Accu 500 Wh is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Het heeft een capaciteit van 500 wattuur, wat betekent dat het in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat de accu leeg raakt. De accu is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur. Het is ook waterdicht en bestand tegen schokken, waardoor het ideaal is voor buitengebruik.

Artikelnummer: bosch-powerpack-500-drager-accu-500-wh. Categorie:
Pagina Delen:

BOSCH Powerpack 500 Drager Accu 500 Wh

De BOSCH Powerpack 500 Drager Accu 500 Wh is een krachtige en betrouwbare accu die je elektrische fiets of scooter voorziet van energie. Deze accu heeft een capaciteit van 500 watt-uur, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat hij leeg raakt. Hij is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een robuust ontwerp waardoor hij bestand is tegen schokken en trillingen. De accu heeft ook een ingebouwde temperatuurbeveiliging, waardoor deze niet oververhit kan raken.

Verschillende modellen

De BOSCH Powerpack 500 Drager Accu 500 Wh is compatibel met veel verschillende modellen elektrische fietsen en scooters. De accu heeft ook een LED-display waarop je de resterende energie kunt zien, zodat je weet hoeveel energie er nog over is voordat de accu leeg raakt.

Installatie

De BOSCH Powerpack 500 Drager Accu 500 Wh is gemakkelijk te installeren op elke elektrische fiets of scooter met behulp van de meegeleverde montagekit. U kunt hem ook vervangen door een andere accu als deze na verloop van tijd versleten raakt. Met deze krachtige en betrouwbare accu ben je verzekerd van lange afstandsritten zonder dat je bang hoeft te zijn dat hij leeg raakt!

Extra informatie

Gewicht 2,75 kg
Barcodes

4047025396233

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Antraciet, Zwart

Een vraag stellen over dit product: BOSCH Powerpack 500 Drager Accu - 500 Wh Energieopslag