BOSCH Oplader 4A Voor Fietsaccu – SNELLE en Betrouwbare Oplading

170,50

De Bosch Oplader 4A is geschikt voor het opladen van fietsaccu’s en heeft een capaciteit van 4 ampère.

Artikelnummer: bosch-oplader-4a-act-perf-pl-m-netkabel Categorie:
Pagina Delen:

Bosch Oplader 4A voor fietsaccu

De Bosch Oplader 4A voor fietsaccu is een hoogwaardige oplader die speciaal is ontworpen voor gebruik met Bosch eBike-systemen. Met deze oplader kan je jouw elektrische fietsaccu snel en efficiënt opladen, zodat je weer snel op pad kunt gaan.

De Bosch Oplader 4A is geschikt voor alle Bosch PowerPack-accu’s van de Classic+ Line en de Performance Line. Het apparaat heeft een vermogen van 4 ampère en kan accu’s sneller opladen. Dit maakt het de ideale keuze voor iedereen die regelmatig lange ritten maakt op zijn of haar eBike.

Compact model

Deze oplader heeft een compact formaat en is gemakkelijk mee te nemen onderweg. Dankzij het slimme ontwerp is hij bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Zo beschikt hij over handige LED-lampjes die aangeven wanneer de accu volledig is opgeladen, zodat je precies weet wanneer je weer op pad kunt gaan.

Kortom, als je op zoek bent naar een krachtige en betrouwbare oplader voor jouw Bosch-fietsaccu, dan is de Bosch Oplader 4A voor fietsaccu’s zeker de moeite waard om te bekijken. Met zijn snelle laadtijd, hoge capaciteit en gebruiksvriendelijke ontwerp biedt dit apparaat alles wat je nodig hebt om optimaal te kunnen genieten van jouw eBike-ervaring.

Extra informatie

Barcodes

8715957364236

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Antraciet

Een vraag stellen over dit product: BOSCH Oplader 4A Voor Fietsaccu – SNELLE en Betrouwbare Oplading