BOSCH Display Purion Met 1500mm Aansluiting

124,95

De Bosch Display Purion heeft een aansluiting van 1500mm en is een eenvoudig te gebruiken display voor elektrische fietsen. Dit product geeft relevante informatie, zoals de snelheid, afstand en batterijstatus tijdens het fietsen.

Artikelnummer: bosch-display-purion-antraciet-1500mm-zw Categorie:
Pagina Delen:

Bosch Display Purion

Het Bosch Display Purion met 1500mm aansluiting is een handige en intuïtieve display die speciaal is ontworpen voor gebruik op elektrische fietsen. Het display biedt een schat aan informatie over je rit, waaronder snelheid, afgelegde afstand, batterijniveau en ondersteuningsniveau.

Met een compact ontwerp en duidelijke weergave is de Bosch Display Purion gemakkelijk te gebruiken tijdens het fietsen. De bediening wordt gedaan met een drukknopbediening die gemakkelijk te bereiken is vanaf het stuur.

Past op de meeste E-Bikes

De Purion kan worden aangesloten op elk Bosch eBike-systeem met een kabellengte van 1500 mm. Dit maakt het geschikt voor de meeste e-bikes op de markt en bied je de mogelijkheid om je bestaande systeem te upgraden naar deze handige display.

Tot slot is de Bosch Purion Display ook waterdicht, wat betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over fietstochten in regenachtige omstandigheden. Het is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het een handige toevoeging is aan elke elektrische fiets.

Extra informatie

Gewicht 0,24 kg
Barcodes

4047025671354

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: BOSCH Display Purion Met 1500mm Aansluiting