BOSCH Accu 500wh 36v Cortina – Elektrische Fietsaccu voor Lange Ritten

749,00

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is een krachtige accu met een capaciteit van 500 watt-uur. Het is ontworpen voor gebruik in elektrische fietsen en biedt een lange levensduur en betrouwbare prestaties. De accu heeft een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Hij is ook waterdicht en stofbestendig, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden.

Artikelnummer: bosch-accu-500wh-36v Categorie:
Pagina Delen:

BOSCH Accu 500wh 36v Cortina

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 500 watt-uur, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat hij leeg raakt. Hij heeft een voltage van 36 volt, waardoor hij veel energie kan leveren voor de motor van je fiets. De accu is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een robuust ontwerp, waardoor hij bestand is tegen schokken en trillingen.

De accu heeft een LED-display waarop je de resterende batterijcapaciteit kunt zien. Dankzij de ingebouwde beveiligingsfuncties ben je verzekerd van veiligheid tijdens het rijden.

Uitwisselbaarheid

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is compatibel met verschillende modellen elektrische fietsen, waaronder Bosch Performance Line CX, Bosch Active Line Plus en Bosch Classic Line. Met deze accu kun je genieten van lange ritten zonder dat je bang hoeft te zijn dat de batterij leeg raakt.

Extra informatie

Barcodes

8719461038928

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: BOSCH Accu 500wh 36v Cortina - Elektrische Fietsaccu voor Lange Ritten