BOSCH Accu 500wh 36v Cortina – Elektrische Fietsaccu voor Lange Ritten

749,00

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is een krachtige accu met een capaciteit van 500 watt-uur. Het is ontworpen voor gebruik in elektrische fietsen en biedt een lange levensduur en betrouwbare prestaties. De accu heeft een ingebouwde beveiliging tegen overbelasting, kortsluiting en oververhitting. Hij is ook waterdicht en stofbestendig, waardoor hij bestand is tegen weersomstandigheden.

BOSCH Accu 500wh 36v Cortina

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is een krachtige en betrouwbare accu die geschikt is voor elektrische fietsen. Deze accu heeft een capaciteit van 500 watt-uur, wat betekent dat hij in staat is om lange afstanden te overbruggen zonder dat hij leeg raakt. Hij heeft een voltage van 36 volt, waardoor hij veel energie kan leveren voor de motor van uw fiets. De accu is gemaakt van hoogwaardig materiaal en heeft een robuust ontwerp, waardoor hij bestand is tegen schokken en trillingen.

De accu heeft een LED-display waarop u de resterende batterijcapaciteit kunt zien. Dankzij de ingebouwde beveiligingsfuncties bent u verzekerd van veiligheid tijdens het rijden.

Uitwisselbaarheid

De BOSCH Accu 500wh 36v cortina is compatibel met verschillende modellen elektrische fietsen, waaronder Bosch Performance Line CX, Bosch Active Line Plus en Bosch Classic Line. Met deze accu kunt u genieten van lange ritten zonder dat u bang hoeft te zijn dat de batterij leeg raakt.

Extra informatie

Gewicht 2 kg
Barcodes

8719461038928

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model