Biobased Bidon 750 ml van Topeak – Eco-vriendelijke Hydratatie voor Actieve Sporten

7,50

De Biobased Bidon 750 ml van Topeak is een milieuvriendelijk waterflesje van 0,75 liter met een speciale coating dat bestaat uit plantaardige materialen. De bidon is stijlvol ontworpen en duurzaam. Het heeft ook een ruimtebesparende vorm, een flexibele opening en een gemakkelijk te gebruiken pop-up drukknop om drankjes soepel te laten glijden. Het is licht in gewicht, smaak- en geurvrij en makkelijk schoon te maken.

Biobased Bidon 750 ml van Topeak

De Topeak Bidon Biobased 750 ml is een milieuvriendelijke drinkfles die geschikt is voor iedere sportactiviteit. Deze bidon wordt gemaakt van biobased materiaal, dus het is vrij van giftige stoffen en goed voor het milieu. De bidon heeft een inhoud van 750 milliliter, waardoor je genoeg water mee kunt nemen om je door de dag heen te helpen.

BPA vrij

Het materiaal dat gebruikt wordt om de bidon mee te maken is BPA-vrij en lekvrij, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je gezondheid niet in gevaar komt. Daarnaast heeft de fles een handig drukventiel aan de bovenkant, waardoor hij makkelijk open en dicht te doen is. De antislip coating op de buitenzijde zorgt ervoor dat hij stevig in je hand ligt als je hem vastpakt. De Biobased Bidon 750 ml van Topeak is perfect voor elke gelegenheid en helpt bij het verminderen van plastic afval.

Extra informatie

Gewicht 80 kg
Barcodes

4260477064844

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Model