BIKKEL Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets: Een Krachtige en Betrouwbare Fietservaring

3.099,00

Ontdek de Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh herenfiets met een krachtige Dapu middenmotor en een indrukwekkend koppel van 85 Nm. Uitgerust met een soepele Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf en Elvedes hydraulisch bediende schijfremmen. Met interne kabels in het frame en de betrouwbare Gates riemaandrijving. ANWB-testresultaat: Goed. Geniet van een comfortabele en hoogwaardige fietservaring.

Artikelnummer: bikkel-tuba-disk-gates-603-wh-heren-2023 Categorie:
Pagina Delen:

Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets: Een Krachtige en Betrouwbare Fietservaring

Ben je op zoek naar een herenfiets die uitblinkt in kracht, betrouwbaarheid en comfort? Maak kennis met de Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets. Deze elektrische stadsfiets combineert hoogwaardige componenten met geavanceerde technologieën om jou een moeiteloze en plezierige rit te bieden. Of je nu lange afstanden wilt afleggen, dagelijks naar het werk wilt pendelen of gewoon wilt genieten van ontspannen fietstochten, deze fiets is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen.

Geavanceerde Kenmerken voor Optimaal Rijgemak

  • De Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets is uitgerust met een Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf, waarmee je soepel kunt schakelen tussen verschillende snelheden. Of je nu een heuvel op fietst of op een vlakke weg rijdt, je kunt altijd de juiste versnelling kiezen voor maximale efficiëntie en comfort. Bovendien zorgen de Elvedes hydraulisch bediende schijfremmen voor veilige en betrouwbare remprestaties, zelfs in natte omstandigheden. Je kunt met vertrouwen rijden, wetende dat je snel en efficiënt kunt stoppen wanneer dat nodig is.
  • De fiets is voorzien van een krachtige Dapu middenmotor met een koppel van 85 Nm, waardoor je moeiteloos heuvels kunt beklimmen en tegenwind kunt trotseren. De motor levert consistente en soepele ondersteuning, zodat je kunt genieten van een aangename fietservaring zonder al te veel inspanning. Dankzij de interne kabelgeleiding in het frame ziet de fiets er strak en opgeruimd uit, terwijl het ook helpt om de kabels te beschermen tegen vuil en beschadiging.

Een Duurzame en Stille Aandrijving

  • Wat de Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets echt onderscheidt, is de Gates riemaandrijving. In tegenstelling tot traditionele kettingen, biedt de Gates riem een ​​aantal unieke voordelen. Ten eerste is de riem duurzamer en gaat hij veel langer mee dan een standaardketting. Dit betekent dat je minder onderhoud en vervangingen hoeft uit te voeren, wat je tijd en geld bespaart op de lange termijn.
  • Bovendien is de Gates riemaandrijving bijzonder stil tijdens het fietsen. Je kunt genieten van een fluisterstille rit zonder het lawaai en de trillingen die gepaard gaan met een traditionele ketting. Dit draagt bij aan een rustige en ontspannen fietservaring, terwijl je ook het milieu minder belast door het verminderde geluidsniveau.

Getest en Goedgekeurd door ANWB

De Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets heeft het ANWB testresultaat “Goed” ontvangen. Dit betekent dat de fiets voldoet aan de hoge normen van de ANWB op het gebied van kwaliteit, prestaties en veiligheid. Je kunt met vertrouwen op deze fiets vertrouwen, wetende dat hij is getest en goedgekeurd door een gerenommeerde autoriteit op het gebied van mobiliteit.

Advies voor Toepasbaarheid en Gebruik

  • De Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets is ideaal voor verschillende fietsdoeleinden. Als je regelmatig lange afstanden aflegt, zal de krachtige Dapu middenmotor je ondersteunen tijdens zware beklimmingen en tegenwind, waardoor je energie bespaart en comfortabel kunt blijven rijden. Dankzij de riemaandrijving hoef je je geen zorgen te maken over het smeren en onderhouden van een ketting, wat de fiets ook geschikt maakt voor dagelijks woon-werkverkeer.
  • De Shimano Nexus 7-versnellingsnaaf biedt een breed scala aan versnellingsopties, waardoor de fiets geschikt is voor zowel heuvelachtig terrein als vlakke wegen. De Elvedes hydraulisch bediende schijfremmen zorgen voor betrouwbare remprestaties, ongeacht de weersomstandigheden. Dit maakt de fiets ook veilig en geschikt voor gebruik in alle seizoenen.

Kortom, de Bikkel Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets is een uitstekende keuze voor heren die op zoek zijn naar een krachtige, betrouwbare en comfortabele fiets. Met geavanceerde kenmerken, duurzame technologieën en een geteste kwaliteit, zal deze fiets je zeker niet teleurstellen. Of je nu avontuurlijke tochten maakt of dagelijks naar het werk fietst, deze fiets staat klaar om je te ondersteunen en je een plezierige fietservaring te bieden.

Extra informatie

Barcodes

2200119497991, 2200119498011, 2200119497915, 2200119497939, 2200119498110, 2200119498134

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

,

Kleur

Denim Blue, Grey, Pearl Black

Een vraag stellen over dit product: BIKKEL Tuba Disk Gates 603 Wh Herenfiets: Een Krachtige en Betrouwbare Fietservaring