BIBIA Triobinder Haak voor de fiets

8,95

De BIBIA Triobinder Haak is een handige accessoire voor fietsers. Met deze haak kun je gemakkelijk spullen zoals tassen en jassen aan je fiets bevestigen tijdens het rijden. Het is een handig en praktisch hulpmiddel voor dagelijks gebruik.

Artikelnummer: bibia-triobinder-haak-zw-krt Categorie:

BIBIA Triobinder Haak

De BIBIA Triobinder Haak voor de fiets is een handig accessoire voor elke fietser. De haak kan eenvoudig aan het stuur of frame van de fiets worden bevestigd en biedt de mogelijkheid om een tas, jas of ander object stevig vast te maken.

De haak is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een stevige grip. Hierdoor blijft het object dat aan de haak hangt veilig op zijn plaats, zelfs tijdens hobbelige ritten.

Makkelijk in gebruik

De BIBIA Triobinder is zeer geschikt voor dagelijks gebruik en kan gemakkelijk worden verwijderd wanneer niet nodig. Het is een praktisch accessoire voor woon-werkverkeer, boodschappen doen of lange fietstochten.

Kortom, als je op zoek bent naar een handige manier om spullen op je fiets te vervoeren, dan is de BIBIA Triobinder Haak zeker iets om te overwegen.

Extra informatie

Barcodes

8712864133825

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: BIBIA Triobinder Haak voor de fiets