BIBIA Snelbinder Transport Voordrager

10,95

De BIBIA Snelbinder Transport Voordrager is een handige fietsaccessoire waarmee je gemakkelijk spullen kunt vervoeren op je fiets. Het is een voordrager met een snelbinder, waardoor je bagage stevig vast blijft zitten tijdens het fietsen. Zo kun je bijvoorbeeld boodschappen of een tas veilig en eenvoudig meenemen op de fiets.

Artikelnummer: bibia-snelbinder-transport-voordrager Categorie:

BIBIA Snelbinder Transport Voordrager

De BIBIA Snelbinder Transport Voordrager is een handig accessoire voor je fiets. Deze voordrager kan gemakkelijk op de voorvork van je fiets worden bevestigd en biedt extra ruimte voor het vervoeren van spullen. De snelbinder zorgt ervoor dat je bagage stevig vastzit en niet kan verschuiven tijdens het fietsen.

De voordrager is gemaakt van stevig staal en heeft een draagvermogen van maximaal 15 kilogram. Hierdoor kun je er gemakkelijk bijvoorbeeld boodschappen of een tas mee vervoeren. De voordrager is geschikt voor verschillende soorten fietsen, waaronder stadsfietsen en e-bikes.

Eenvoudige montage

Het monteren van de BIBIA Snelbinder Transport is eenvoudig en kan zonder gereedschap worden gedaan. De voordrager wordt geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen en handleiding.

Kortom, de BIBIA Snelbinder Transport Voordrager is een praktisch accessoire voor je fiets dat zorgt voor extra opbergruimte en functionaliteit tijdens het fietsen.

Extra informatie

Gewicht 80 kg
Barcodes

8712864125004

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Ik heb een vraag over de…: BIBIA Snelbinder Transport Voordrager