Batavus Snake 26 inch Jongensfiets – Perfect voor Avontuurlijke Kids!

225,00

De Batavus Snake 26 inch Jongensfiets is een stevige en betrouwbare fiets met een modern design. Het frame is gemaakt van staal en heeft een stevige voorvork. De fiets is voorzien van een 3-versnellingsnaaf, terugtraprem en een verstelbare zadelpen. Deze fiets is ideaal voor jongeren die op zoek zijn naar een betrouwbare en stijlvolle fiets.

Artikelnummer: batavus-snake-26-inch-jongens Categorie: Tags: , , , , , , , , ,

Batavus Snake 26 inch Jongensfiets

De Batavus Snake 26 inch Jongensfiets is een stijlvolle en comfortabele fiets die perfect is voor jonge rijders. Deze fiets is voorzien van een stevig frame dat gemaakt is van staal en is afgewerkt met een mooie, matte zwarte lak. Het frame is voorzien van een voorvork met verende veren, waardoor de fiets comfortabeler is om te rijden.

3 versnellingen

De Batavus Snake 26 inch Jongensfiets is voorzien van een Shimano Nexus 3 versnellingssysteem met drie versnellingen. Dit versnellingssysteem is eenvoudig te bedienen en biedt een soepele versnelling. De fiets is ook voorzien van een stevige V-brake remsysteem, waardoor je altijd een goede remkracht hebt.

Comfort

De Batavus Snake 26 inch Jongensfiets is voorzien van een comfortabel zadel en stuur, waardoor je comfortabel kunt zitten tijdens het fietsen. Het stuur is voorzien van een stevige handgreep, waardoor je altijd een goede grip hebt. De fiets is ook voorzien van een stevige aluminium velg, waardoor je altijd een goede wegligging hebt.

Staat van de fiets

De fiets is in goede staat. Het frame heeft geen scheuren en geen deuken. Het lakwerk is allemaal origineel met gebruikelijke gebruikssporen. Alle onderdelen zijn nagekeken en werken prima. De fiets heeft een volledige controle gehad bij de Fiets Fix Kuijer werkplaats! Onderdelen zijn gedemonteerd, schoongemaakt en weer in elkaar gezet. Het frame werd gecontroleerd op structurele integriteit. Je kunt de fiets in uitstekende staat verwachten en klaar voor je fietstocht.

Fiets is voorzien van nieuwe ketting en achtertandwiel en nieuwe achterband.

Extra informatie

Barcodes

F.10468

Frame type

Hoofdkleur

Model

Wielmaat

Merk

Kleur

Proefrit aanvragen: Batavus Snake 26 inch Jongensfiets - Perfect voor Avontuurlijke Kids!