AXA Slotspray 100ml – Beschermend smeermiddel voor fietssloten

14,95

AXA Slotspray 100ml is een smeermiddel in sprayvorm voor sloten. Het zorgt voor soepelheid en bescherming van het slot tegen roest en corrosie. Het is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor alle soorten sloten.

Artikelnummer: axa-slotspray Categorie:

AXA Slotspray 100ml

AXA Slotspray 100ml is een hoogwaardig smeermiddel dat speciaal is ontworpen om de levensduur en prestaties van fietssloten te verbeteren. Dankzij de unieke formule biedt het product langdurige bescherming tegen corrosie, vuil en vocht, waardoor je slot soepel blijft werken en langer meegaat.

Het smeermiddel wordt geleverd in een handige spuitbus van 100 ml, die gemakkelijk te gebruiken is. U hoeft alleen maar de spuitbuis op het slot te richten en te spuiten – geen gedoe met druppelaars of kwastjes! De fijne nevel zorgt ervoor dat het smeermiddel gelijkmatig over het slot wordt verdeeld, waardoor alle bewegende onderdelen worden gesmeerd.

Geschikt voor alle sloten

AXA Slotspray 100ml is geschikt voor alle soorten fietssloten, zoals kettingsloten, beugelsloten en kabelsloten. Het kan ook worden gebruikt voor andere fietsgerelateerde toepassingen, zoals derailleur- en remkabels.

Kortom, als je op zoek bent naar een effectief smeermiddel om je fietsslot te beschermen tegen slijtage en vuil, dan is AXA Slotspray 100ml de perfecte keuze. Bestel vandaag nog voor een betrouwbare bescherming van je waardevolle fiets!

Extra informatie

Gewicht 0,11 kg
Barcodes

8713249172477

Hoofdkleur

Merk

Maat

Kleur

Ik heb een vraag over de…: AXA Slotspray 100ml - Beschermend smeermiddel voor fietssloten