Axa RLC100 met Tas – Uw Veiligheid Verzekerd!

63,95

De Axa RLC100 met Tas bestaat uit  productcombinatie:  de AXA RLC100 kettingslot met een flexibele en diefstalbestendige tas. Het slot is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een zeer slanke constructie met een weerstand van 100% tot diefstal. De tas is gemaakt van flexibel en waterdicht materiaal. De combinatie biedt een optimale bescherming tegen diefstal, terwijl het comfort en de mobiliteit worden bevorderd.

Artikelnummer: axa-set-defender-p-rlc100-p-tas-op-kaart Categorie: Tags: , , ,

Axa RLC100 met Tas

De Axa RLC100 met Tas is een uitgebreide set van kwalitatief goede beveiligingsmiddelen met een betrouwbare eenvoudige bediening. De set wordt geleverd met de Axa Ring Lock Core 100, die het beste in beveiligingscomponenten biedt in één robuuste behuizing. In de kern, van dit ringslot, zit een dubbel-vergrendelingsmechanisme die diefstal doorgaans onmogelijk maakt. Het is extra veilig door de ketting met een kunststof hoes, die extra bescherming biedt tegen vocht en slijtage. Daarnaast is de ketting bijzonder sterk waardoor het moeilijker te knippen is.

Handig tasje

De set bevat ook een Axa Ring Lock Tas. De Axa Ring Lock Tas is gemaakt van hoogwaardig 500D Cordura materiaal wat sterk en duurzaam is, evenals waterafstotend en flexibel. De tas bevat een groot vak en beschermt uw fiets tegen krassen en stoten door een rond slingerende ketting. De tas heeft ook een unieke constructie met verstelbare montagebandjes  en een draagsysteem om het vervoer van de ketting gemakkelijker te maken.

De oplossing tegen grijpgrage vingers

De Axa RLC 100 met tas is een super oplossing voor de meeste fietsgerelateerde beveiligingsproblemen, waardoor je fiets veilig gestald kan worden. Met de Axa Ring Lock Core 100 en de Axa Ring Lock Tas, ben je goed voorbereid op elke gelegenheid!

Extra informatie

Barcodes

8713249249087

Hoofdkleur

Merk

Kleur