AXA Ringslot Defender LE

36,95

Het AXA Ringslot Defender LE is een hoogwaardig fietsslot met het ART 2-keurmerk. Gemaakt van gehard staal met een diameter van 8,5 mm en automatische vergrendeling. Eenvoudig te monteren op fietsframes van 24 tot 28 inch. Regulier onderhoud wordt aanbevolen voor optimale prestaties. Biedt betrouwbare beveiliging voor jouw fiets.

Artikelnummer: axa-ringslot-defender-le Categorie:
Pagina Delen:

AXA Ringslot Defender LE

AXA Ringslot Defender LE is een hoogwaardig fietsslot van het bekende merk AXA, ontworpen om jouw fiets te beschermen tegen diefstal. Dit ringslot is een betrouwbare en duurzame oplossing om jouw fiets veilig achter te laten. Hieronder beschrijven we alle aspecten van dit fietsslot, van de kenmerken tot de installatie en compatibiliteit.

Kenmerken

  • Het AXA Ringslot Defender LE beschikt over een aantal uitstekende kenmerken die het tot een populaire keuze maken onder fietsers. Een van de belangrijkste kenmerken is het ART 2-keurmerk, wat betekent dat het slot voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het Nederlandse Keurmerk voor fietssloten. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw fiets goed beschermd is tegen diefstal.
  • Het ringslot is gemaakt van gehard staal, waardoor het stevig en bestand is tegen pogingen tot openbreken. De beugel heeft een diameter van 8,5 mm, waardoor het slot robuust en veilig is. Daarnaast is het slot voorzien van een automatische vergrendeling, wat betekent dat jouw fiets automatisch vergrendeld wordt zodra je het slot sluit. Dit zorgt voor extra gemak en zekerheid, omdat je niet meer hoeft te controleren of het slot daadwerkelijk vergrendeld is.
  • Een ander handig kenmerk is de mogelijkheid om het slot aan jouw fietsframe te bevestigen met de meegeleverde montageset. Hierdoor heb je altijd jouw slot bij de hand en hoef je niet apart een slot mee te nemen tijdens het fietsen. Het slot heeft een moderne en stijlvolle uitstraling, waardoor het perfect past bij de meeste fietsen.

Installatie

De installatie van het AXA Ringslot Defender LE is eenvoudig en snel. Met de meegeleverde montageset kun je het slot aan jouw fietsframe bevestigen. Plaats het slot op de gewenste locatie op het frame, zorg ervoor dat het stevig vastzit, en draai de schroeven stevig aan. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het slot goed is gemonteerd en niet los kan komen tijdens het fietsen. Als het slot eenmaal stevig bevestigd is, ben je klaar om veilig op pad te gaan.

Compatibiliteit

Het AXA Ringslot Defender LE is compatibel met de meeste standaard fietsen. Het is geschikt voor fietsen met een wielmaat van 24 tot 28 inch. Het slot kan gemakkelijk aan het frame van de fiets worden gemonteerd, ongeacht het model of merk van de fiets. Het is ook mogelijk om het slot te combineren met een extra ketting of kabelslot voor extra veiligheid en diefstalpreventie.

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat het AXA Ringslot Defender LE in optimale conditie blijft en goed blijft functioneren, is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren. Controleer de beugel en vergrendelingsmechanisme op slijtage of beschadigingen. Smeer het slot indien nodig met een smeermiddel dat geschikt is voor fietssloten om ervoor te zorgen dat het soepel blijft functioneren.

Conclusie

Het AXA Ringslot Defender LE is een uitstekende keuze om jouw fiets te beschermen tegen diefstal. Met zijn sterke en duurzame constructie, automatische vergrendeling en eenvoudige installatie biedt dit fietsslot betrouwbare veiligheid voor jouw waardevolle tweewieler. Of je nu een dagelijkse fietser bent of af en toe een ritje maakt, dit fietsslot zal jouw gemoedsrust vergroten en jouw fiets veilig houden waar je hem achterlaat.

Extra informatie

Gewicht 0,72 kg
Barcodes

8713249328584

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: AXA Ringslot Defender LE