AXA Omega PRO Batterij 80 mm: het veiligste fietsachterlicht voor elke fietser

36,95

Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm is een van de beste fietsachterlichten op de markt. Het licht heeft een hoog zichtbaarheid, een automatische aan/uit-functie en een robuuste bouwkwaliteit. Het licht is geschikt voor alle fietsen met een bagagedrager.

Artikelnummer: axa-achterlicht-omega-pro-batterij-80mm Categorie:
Pagina Delen:

AXA Omega PRO Batterij 80 mm: het veiligste fietsachterlicht voor elke fietser

Algemeen

Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm is een hoogwaardig fietsachterlicht dat is ontworpen om fietsers veilig te houden in het donker. Het licht heeft 5 krachtige LED’s die een heldere, uniforme lichtbundel produceren die tot 800 meter zichtbaar is. Het licht is ook voorzien van een automatische aan/uit-functie die het licht automatisch inschakelt bij schemering en uitschakelt bij daglicht.

Voordelen

 • Hoog zichtbaarheid: Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm heeft een heldere, uniforme lichtbundel die tot 800 meter zichtbaar is. Dit maakt het licht ideaal voor fietsers die in het donker of in slechte weersomstandigheden rijden.
 • Automatische aan/uit-functie: Het licht heeft een automatische aan/uit-functie die het licht automatisch inschakelt bij schemering en uitschakelt bij daglicht. Dit zorgt ervoor dat je je nooit meer zorgen hoeft te maken over het vergeten je licht aan te doen.
 • Robuuste bouwkwaliteit: Het licht is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen schokken en weersinvloeden. Dit maakt het licht duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.
 • Gemakkelijke installatie: Het licht is eenvoudig te installeren op de bagagedrager van je fiets.

Nadelen

 • Prijs: Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm is een duurder fietsachterlicht dan sommige andere opties.

Unieke eigenschappen

 • Automatische aan/uit-functie: De automatische aan/uit-functie is een unieke functie die het licht automatisch inschakelt bij schemering en uitschakelt bij daglicht.
 • Hoog zichtbaarheid: Het licht heeft een heldere, uniforme lichtbundel die tot 800 meter zichtbaar is. Dit is een van de hoogste zichtbaarheidscijfers op de markt.
 • Robuuste bouwkwaliteit: Het licht is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen schokken en weersinvloeden. Dit maakt het licht duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik.

Geschiktheid

Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm is geschikt voor alle fietsen met een bagagedrager. Het licht is verkrijgbaar in twee lengtes: 50 mm en 80 mm. De 80 mm-versie is de meest populaire versie en is geschikt voor de meeste fietsen.

Instructies en installatie

Om het AXA Omega PRO Batterij 80 mm te installeren, heb je de volgende benodigdheden nodig:

 • Een AXA Omega PRO Batterij 80 mm
 • Een schroevendraaier

Volg deze instructies om het licht te installeren:

 1. Plaats het licht op de bagagedrager van je fiets.
 2. Gebruik de schroevendraaier om de bijgeleverde bouten vast te draaien.
 3. Zet het licht aan.

Onderhoud

Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm is een onderhoudsarm licht. Het enige dat je hoeft te doen, is de batterijen regelmatig te vervangen. De batterijen gaan ongeveer 2 jaar mee.

Garantie

Het AXA Omega PRO Batterij 80 mm wordt geleverd met een garantie van 2 jaar.

Bestel nu het AXA Omega PRO Batterij 80 mm en zorg ervoor dat je veilig aankomt op je bestemming, ook in het donker.

Over AXA

AXA is een toonaangevende fabrikant van fietsbeveiliging. Het bedrijf is al meer dan 100 jaar actief in de fietsindustrie en heeft een uitgebreid portfolio aan producten, waaronder fietssloten, fietsverlichting en fietscomputers.

AXA staat bekend om zijn hoge kwaliteitsnormen en innovatieve producten. Het bedrijf is er trots op fietsers te helpen veilig te blijven op de weg.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Barcodes

3379939140956

Hoofdkleur

,

Model

Merk

Kleur

Rood, Zwart

Een vraag stellen over dit product: AXA Omega PRO Batterij 80 mm: het veiligste fietsachterlicht voor elke fietser