AXA Nox City: De beste fietskoplamp voor in de stad

15,95

De AXA Nox City is een uitstekende keuze voor stadsfietsers. De lamp heeft een goede lichtopbrengst, een breed lichtbeeld en is eenvoudig te installeren. De lamp is ook betaalbaar, waardoor het een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft.

Artikelnummer: axa-koplamp-nox-city-batterij-4-lux Categorie:
Pagina Delen:

AXA Nox City: De beste fietskoplamp voor in de stad

Inleiding

Fiets je regelmatig in het donker? Dan is een goede fietskoplamp onmisbaar. De AXA Nox City is een uitstekende keuze voor stadsfietsers. Deze fietskoplamp heeft een lichtopbrengst van 4 lux, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Ook heeft de Nox City een breed lichtbeeld, zodat je goed de weg kunt zien.

Algemene informatie

De AXA Nox City is een LED-koplamp die op batterijen werkt. De lamp heeft een lichtopbrengst van 4 lux, wat voldoende is voor stadsverkeer. De lamp heeft een breed lichtbeeld van 15 meter. De Nox City is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Voordelen

  • Goede lichtopbrengst: De Nox City heeft een lichtopbrengst van 4 lux, waardoor je goed zichtbaar bent voor andere weggebruikers.
  • Breed lichtbeeld: De Nox City heeft een breed lichtbeeld van 15 meter, zodat je goed de weg kunt zien.
  • Universeel toepasbaar: De Nox City is geschikt voor bijna alle fietsen.
  • Lage prijs: De Nox City is een betaalbare fietskoplamp.

Nadelen

  • De lamp werkt op batterijen: De batterijen moeten regelmatig worden vervangen.
  • De lamp is niet waterdicht: De lamp is spatwaterdicht, maar niet waterdicht.

Unieke eigenschappen

  • Double lens technologie: De Nox City heeft double lens technologie, waardoor de lichtbundel gelijkmatiger is verdeeld.
  • Geïntegreerde reflector: De Nox City heeft een geïntegreerde reflector, waardoor je beter zichtbaar bent voor andere weggebruikers.
  • Auto off schakelaar: De Nox City heeft een auto off schakelaar, die de lamp automatisch uitschakelt na een bepaalde tijd.

Geschiktheid

De AXA Nox City is geschikt voor stadsfietsers. De lamp heeft een goede lichtopbrengst en een breed lichtbeeld, wat perfect is voor fietsen in de stad.

Instructies en installatie

De AXA Nox City is eenvoudig te installeren. De lamp wordt geleverd met een montageset, waarmee je de lamp eenvoudig op je fiets kunt monteren.

Onderhoud

De AXA Nox City is onderhoudsarm. De lamp hoeft alleen af en toe schoongemaakt te worden.

Garantie

De AXA Nox City heeft een garantie van 2 jaar.

Bestel nu de AXA Nox City en zorg ervoor dat je veilig kunt fietsen in het donker!

Over AXA

AXA is een wereldwijde verzekeraar die al meer dan 160 jaar bestaat. AXA is gespecialiseerd in verzekeringen voor personen en bedrijven. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en duurzaamheid.

Extra informatie

Gewicht 0,1 kg
Barcodes

8713249281896

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: AXA Nox City: De beste fietskoplamp voor in de stad