AXA Kettingslot Absolute 8/110 – Veilig en Betrouwbaar Slot Voor Je Fiets

45,95

AXA kettingslot Absolute 8/110 is een hoogwaardig fietsslot dat maximale veiligheid biedt. Het heeft een sterk stalen ketting en een cilinder met anti-boorplaten. Het slot wordt geleverd met twee sleutels en heeft een lengte van 110 cm.

Artikelnummer: axa-kettingslot-absolute-8-110 Categorie:
Pagina Delen:

Axa kettingslot Absolute 8/110

Het Axa kettingslot Absolute 8/110 is een hoogwaardig fietsslot dat zorgt voor optimale beveiliging van je fiets. Het slot heeft een lengte van 110 cm en bestaat uit gehard stalen schakels met een diameter van 8 mm. Hierdoor is het slot zeer robuust en moeilijk door te knippen of te breken.

Het kettingslot is voorzien van een cilinderslot met 10 sluitstiften. Dit maakt het slot extra veilig tegen picking of andere vormen van manipulatie om het slot open te krijgen. Daarnaast heeft het slot een automatische klikvergrendeling, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt sluiten zonder dat je de sleutel nodig hebt.

Extra sleutel bestellen?

Het Axa kettingslot Absolute 8/110 wordt geleverd met een internationale online sleutelservice waar je eenvoudig nieuwe sleutels kunt bestellen als je de originele verliest. Hierdoor hoef je niet meer naar de fietsenmaker om nieuwe sleutels te laten maken.

Al met al is dit kettingslot ideaal voor iedere fietser die zijn of haar fiets goed wil beveiligen tegen diefstal.

Extra informatie

Gewicht 1,25 kg
Barcodes

8713249278025

Hoofdkleur

Model

Merk

Maat

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: AXA Kettingslot Absolute 8/110 – Veilig en Betrouwbaar Slot Voor Je Fiets