AXA Flex Mount: Flexibele Bevestigingsstrips Voor Jouw Fietsslot

11,95

De AXA Flex Mount zijn 2 flexibele bevestigingsstrips waarmee een slot eenvoudig op het frame van een fiets gemonteerd kan worden.

Artikelnummer: axa-flex-ringslot-bevestiging Categorie:
Pagina Delen:

AXA Flex Mount: Flexibele Bevestigingsstrips voor Jouw Fietsslot

Met de AXA Flex Mount bevestig je eenvoudig jouw fietsslot aan het frame van je fiets. Deze flexibele bevestigingsstrips bieden een handige oplossing wanneer er geen montagegaten in het frame aanwezig zijn voor het monteren van een ringslot. Bovendien zijn ze ook ideaal wanneer er geen gaten in het frame zijn voor een bidonhouder, maar je toch een bidon mee wilt nemen, aan het frame wilt bevestigen. De Flex Mount strips passen zelfs op afwijkende framebuizen, waardoor ze geschikt zijn voor diverse fietsmodellen.

Belangrijkste Kenmerken en Specificaties:

  • Flexibele bevestigingsstrips voor fietssloten
  • Geschikt voor alle AXA ringsloten
  • Maakt montage mogelijk op frames zonder montagegaten
  • Past ook op afwijkende framebuizen

De AXA Flex Mount is speciaal ontworpen om het bevestigen van jouw fietsslot te vergemakkelijken. Of je nu een AXA Flex Mount in Nederland wilt kopen of op zoek bent naar een flexibel fietsslot bevestigingssysteem, deze bevestigingsstrips zijn een betrouwbare keuze. Het gebruiksgemak en de veelzijdigheid van dit product maken het een uitstekende toevoeging aan jouw fietsaccessoires.

Voordelen en Unieke Eigenschappen:

De AXA Flex Mount biedt diverse voordelen en unieke eigenschappen die jouw fietservaring verbeteren. Door gebruik te maken van deze flexibele bevestigingsstrips kun je jouw fietsslot veilig en stevig bevestigen, zelfs als er geen geschikte montagepunten op het frame van je fiets aanwezig zijn. De Flex Mount is duurzaam en betrouwbaar, waardoor je jouw fietsslot met vertrouwen kunt gebruiken.

Daarnaast biedt de Flex Mount een uitstekende oplossing voor het monteren van een vouwslot aan het frame van je fiets. Ook als er geen specifieke gaten voor een bidonhouder zijn, kun je met deze flexibele bevestigingsstrips alsnog een vouwslot aan het frame bevestigen. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van de AXA Flex Mount maken het een must-have accessoire voor iedere fietser.

Toepassingen en Gebruiksmogelijkheden:

De AXA Flex Mount biedt diverse toepassingsmogelijkheden en lost verschillende problemen op. Stel dat jouw fiets geen montagegaten heeft om een ringslot te bevestigen, dan bieden de flexibele bevestigingsstrips van de AXA Flex Mount de perfecte oplossing. Je kunt je fietsslot veilig en stevig monteren, waardoor je fiets altijd goed beveiligd is.

Bovendien kun je de Flex Mount gebruiken om een vouwslot aan het frame van je fiets te bevestigen, zelfs als er geen specifieke gaten voor een bidonhouder aanwezig zijn. Dit geeft je de vrijheid om jouw vouwslot op een handige en veilige manier mee te nemen tijdens je fietstochten. De AXA Flex Mount biedt jou de flexibiliteit die je nodig hebt.

Instructies en Installatie:

De installatie van de AXA Flex Mount is eenvoudig en vereist geen speciale gereedschappen. Volg onderstaande stappen om jouw fietsslot snel en correct te monteren:

  1. Kies de gewenste positie op het frame van je fiets waar je het fietsslot wilt bevestigen.
  2. Plaats de flexibele bevestigingsstrips van de AXA Flex Mount rond het frame en het slot.
  3. Zorg ervoor dat de bevestigingsstrips stevig zijn vastgemaakt en het fietsslot goed op zijn plaats zit.
  4. Controleer of het fietsslot veilig en stevig is bevestigd voordat je gaat fietsen.

Met deze eenvoudige installatiestappen kun je snel en zonder gedoe jouw fietsslot monteren met de AXA Flex Mount.

Onderhoud en Garantie:

De AXA Flex Mount vereist minimaal onderhoud om de optimale functionaliteit te behouden. Regelmatig schoonmaken met een zachte doek en mild reinigingsmiddel helpt de bevestigingsstrips in goede conditie te houden. Vermijd agressieve schoonmaakmiddelen en schurende materialen die de kwaliteit van de Flex Mount kunnen aantasten.

De AXA Flex Mount wordt geleverd met een garantieperiode die je beschermt tegen fabricagefouten en materiaaldefecten. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en eventuele beperkingen.

Kies voor de AXA Flex Mount en profiteer van een betrouwbare, flexibele bevestigingsoplossing voor jouw fietsslot. Bestel nu en ervaar het gemak van een veilige en stabiele montage, waar je ook naartoe fietst!

Extra informatie

Gewicht 0,02 kg
Barcodes

8713249243566

Hoofdkleur

Merk

Kleur

Zwart

Model

Een vraag stellen over dit product: AXA Flex Mount: Flexibele Bevestigingsstrips Voor Jouw Fietsslot