AXA Defender / RLC 100 / Tas Set: Hoogwaardige Beveiliging en Gemak Voor Jouw Fiets

68,95

Deze AXA Defender / RLC 100 / Tas set bevat de AXA Defender, de RLC 100 plug-in ketting en een zadeltas. De AXA Defender is een hoogwaardig frameslot met optimale beveiliging en comfortabele bediening. Een extra sleutel kan besteld worden via de AXA online sleutelservice. Het slot voldoet aan de eisen voor een fietsverzekering. De AXA RLC 100 insteekketting is 100 cm lang en wordt geleverd met een zadeltas.

Artikelnummer: RS4639 Categorie:
Pagina Delen:

AXA Defender / RLC 100 / Tas set: Hoogwaardige Beveiliging en Gemak voor jouw Fiets

Maak kennis met de AXA Defender / RLC 100 / Tas set, de ideale combinatie van beveiliging en gemak voor jouw fiets. Deze complete beveiligingsset bestaat uit het hoogwaardige AXA Defender ringslot, de RLC 100 plug-in ketting en een handige zadeltas. Met deze set ben je verzekerd van maximale bescherming voor jouw waardevolle tweewieler. Lees verder om alles te ontdekken over de geweldige kenmerken en voordelen van dit product.

AXA Defender: Hoogwaardig Frameslot voor Optimale Beveiliging

  • De AXA Defender is een betrouwbaar en duurzaam frameslot dat optimale beveiliging biedt voor jouw fiets. Het slot is voorzien van een anti-boor cilinder en een gehard stalen beugel, waardoor het vrijwel onmogelijk is voor dieven om het slot te kraken. Dankzij de ergonomische bedieningsknop geniet je van maximaal comfort bij het openen en sluiten van het slot.
  • Maak je geen zorgen als je ooit je fietssleutel kwijtraakt, want AXA biedt een handige online sleutelservice. Met slechts een paar klikken kun je een extra sleutel bestellen, die binnen enkele dagen bij je wordt afgeleverd. Zo ben je altijd voorzien van een reserve.
  • Met zijn ART 2 sterren goedkeuring voldoet de AXA Defender aan de eisen voor het afsluiten van een fietsverzekering. Zo kun je met een gerust hart de weg op, wetende dat je fiets goed beschermd is.

RLC 100 Plug-in Ketting: Maximale Beveiliging voor Jouw Fiets

De RLC 100 plug-in ketting is een onmisbaar onderdeel van de AXA Defender / RLC 100 / Tas set. Deze ketting beschikt over een gehard stalen 10 mm dikke plug-in pin, waarmee je jouw fiets eenvoudig kunt zekeren aan een vast object zoals een lantaarnpaal of hek. Hierdoor geniet je van maximale beveiliging en kun je met een gerust hart je fiets achterlaten.

De RLC 100 wordt geleverd met een handige zwarte hoes, zodat je hem gemakkelijk kunt opbergen en meenemen. Daarnaast ontvang je een praktische zadeltas waarin je de plug-in ketting kunt bewaren. Zo heb je alles bij de hand en hoef je je geen zorgen te maken over het vergeten van je beveiligingsmiddelen.

Unieke Eigenschappen en Voordelen

Wat maakt de AXA Defender / RLC 100 / Tas set zo bijzonder? Hier zijn enkele van de unieke eigenschappen en voordelen:

  • Beveiligingsniveau 12: Met deze set geniet je van het hoogste beveiligingsniveau voor jouw fiets.</ li>
  • Ergonomische bedieningsknop: Het openen en sluiten van het slot gaat moeiteloos en comfortabel.
  • Online sleutelservice: Verlies nooit meer je fietssleutel met de handige online sleutelservice van AXA.
  • Zwarte ringslot en plug-in ketting: Een stijlvolle en discrete kleur die past bij elke fiets.
  • Inclusief handige zadeltas: Bewaar je plug-in ketting veilig en gemakkelijk in de meegeleverde zadeltas.

Gebruiksmogelijkheden en Installatie

De AXA Defender / RLC 100 / Tas set is geschikt voor alle AXA ringsloten. De set biedt flexibele montageopties, waardoor je het slot kunt monteren op verschillende framebuizen. Als er geen montagegaten in het frame van je fiets zitten om een ringslot te bevestigen, kun je de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken voor een veilige en stevige montage.

De RLC 100 plug-in ketting kan eenvoudig worden bevestigd aan het AXA Defender ringslot. Met een lengte van 100 cm biedt de ketting voldoende ruimte om je fiets stevig vast te maken aan een vast object. De diameter van de schakels van de ketting is 5,5 mm, terwijl de plug-in pin een diameter heeft van 10 mm.

Onderhoud en Garantie

Het onderhoud van de AXA Defender / RLC 100 / Tas set is eenvoudig. Reinig het slot en de ketting regelmatig met een mild schoonmaakmiddel en een zachte borstel om vuil en stof te verwijderen. Voor periodiek onderhoud en smering kun je het beste de instructies volgen die worden meegeleverd met het product.

AXA biedt garantie op de AXA Defender / RLC 100 / Tas set. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en de procedure voor het indienen van een claim.

Met de AXA Defender + RLC 100 + bag set ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging, gebruiksgemak en gemoedsrust voor jouw fiets. Bestel vandaag nog deze complete set en geniet van zorgeloos fietsplezier!

Extra informatie

Barcode

8713249249087

Merk

Een vraag stellen over dit product: AXA Defender / RLC 100 / Tas Set: Hoogwaardige Beveiliging en Gemak Voor Jouw Fiets