AXA Block XXL: Jouw Ultieme Beveiliging Voor Je Fiets

41,95

Hey jij daar, op zoek naar een veilig en handig ringslot voor je fiets? Maak kennis met de AXA Block XXL! Dit hoogwaardige frameslot biedt optimale beveiliging met een anti-boor cilinder en gehard stalen beugel. Je kunt zelfs een ULC plug-in ketting of UPI plug-in kabel in de zijkant steken om je fiets aan een vast object te verbinden. Met de ergonomische bedieningsknop en online sleutelservice geniet je van maximaal comfort. Het is zelfs goedgekeurd voor fietsverzekeringen in Nederland. Kies voor gemoedsrust en bestel vandaag nog jouw AXA Block XXL in het zwart!

Artikelnummer: axa-ringslot-block-xxl Categorie:
Pagina Delen:

AXA Block XXL: Jouw Ultieme Beveiliging voor je Fiets

Ben je op zoek naar een hoogwaardig ringslot om je fiets veilig te houden? Maak kennis met de AXA Block XXL. Dit frameslot is ontworpen om optimale beveiliging te bieden en heeft unieke functies die het onderscheiden van andere sloten op de markt. Of je nu een snelle stadsfiets, een trendy e-bike of een robuuste mountainbike hebt, de AXA Block XXL is de perfecte keuze om je fiets te beschermen tegen diefstal.

Kenmerken en Specificaties

  • Het AXA Block XXL frameslot is voorzien van een anti-boor cilinder en een gehard stalen beugel. Deze kenmerken zorgen voor optimale beveiliging en maken het voor dieven vrijwel onmogelijk om je slot te kraken. Bovendien heeft het slot een beveiligingsniveau van 12, wat betekent dat het goedgekeurd is voor fietsverzekeringen in Nederland. Zo kun je met een gerust hart op pad, wetende dat je fiets goed beschermd is.
  • Daarnaast biedt de AXA Block XXL een extra brede opening, waardoor hij ook geschikt is voor fietsen met brede spatborden of ballonbanden. Dit betekent dat je geen concessies hoeft te doen aan de stijl of het comfort van je fiets wanneer je kiest voor dit slot. Het is speciaal ontworpen om aan te sluiten bij de behoeften van moderne fietsers.

Voordelen en Unieke Eigenschappen

  • Wat maakt de AXA Block XXL nu echt speciaal? Allereerst biedt het slot de mogelijkheid om een ULC plug-in ketting of de UPI plug-in kabel in de zijkant van het slot te steken. Hierdoor kun je je fiets eenvoudig aan een vast object bevestigen, waardoor de kans op diefstal aanzienlijk wordt verkleind. Dit is vooral handig wanneer je je fiets wilt parkeren op openbare plaatsen of drukke stadscentra.
  • Bovendien is de AXA Block XXL ontworpen met jouw comfort in gedachten. De ergonomische bedieningsknop maakt het gemakkelijk om het slot te openen en te sluiten, zelfs met handschoenen aan. Daarnaast biedt de online sleutelservice extra gemak. Je kunt altijd een reserve sleutel bestellen en hebt geen gedoe meer met het laten bijmaken van sleutels. Met de AXA Block XXL kun je genieten van zorgeloze fietstochten, wetende dat je fiets veilig en gemakkelijk te beveiligen is.

Toepassingen en Gebruiksmogelijkheden

De AXA Block XXL is geschikt voor verschillende fietsen, waaronder stadsfietsen, elektrische fietsen, trekkingfietsen en mountainbikes. Of je nu dagelijks naar je werk fietst, in het weekend lange tochten maakt of je fiets parkeert in een drukke stad, dit slot biedt de perfecte oplossing om je fiets veilig te houden. Het is gemakkelijk te gebruiken en biedt betrouwbare beveiliging in diverse situaties.

Met de AXA Block XXL hoef je je geen zorgen te maken dat je fiets gestolen wordt. Je kunt met een gerust hart je fiets achterlaten, wetende dat hij stevig vergrendeld is. Of je nu naar je werk gaat, boodschappen doet of een ontspannen fietstocht maakt, dit slot zorgt ervoor dat je fiets altijd veilig is.

Instructies en Installatie

De installatie van de AXA Block XXL is eenvoudig en vereist geen ingewikkelde stappen. Het slot wordt geleverd met gedetailleerde instructies en montagehardware, zodat je snel aan de slag kunt. Volg gewoon de eenvoudige stapsgewijze handleiding en je zult binnen enkele minuten je fiets kunnen beveiligen met dit hoogwaardige ringslot.

Onderhoud en Garantie

  • Om ervoor te zorgen dat je AXA Block XXL in optimale conditie blijft, raden we aan om regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit omvat het schoonmaken van het slot en het controleren van de bevestigingen. Raadpleeg de meegeleverde instructies voor specifieke onderhoudsinstructies.
  • Bovendien biedt AXA een garantie op de Block XXL, zodat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van het product. Raadpleeg de garantievoorwaarden voor meer informatie over de dekking en eventuele beperkingen.
  • Met de AXA Block XXL hoef je je nooit meer zorgen te maken over de veiligheid van je fiets. Dit hoogwaardige frameslot biedt optimale beveiliging, gebruiksgemak en betrouwbaarheid. Beveilig je fiets vandaag nog met de AXA Block XXL en geniet van zorgeloze fietstochten, wetende dat je fiets altijd veilig is, waar je ook gaat.

Extra informatie

Gewicht 0,51 kg
Barcodes

8713249257846

Hoofdkleur

Model

Merk

Kleur

Zwart

Een vraag stellen over dit product: AXA Block XXL: Jouw Ultieme Beveiliging Voor Je Fiets