ALPINA Ocean 18 Inch Meisjesfiets 2021: Ontdek De Perfecte Fiets Voor Jonge Avonturiers!

339,00

Ontdek de ALPINA Ocean 18 inch meisjesfiets 2021! Deze stijlvolle fiets is perfect voor jonge avonturiers. Met zijn duurzame constructie en comfortabele rijervaring biedt hij plezier en veiligheid. Verwen je dochter met deze kwaliteitsfiets, klaar om de wereld te verkennen. Bestel vandaag nog en geef haar de perfecte rit!

Artikelnummer: alpina-ocean-18-meisjes-2021 Categorie:
Pagina Delen:

ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021: Ontdek de perfecte fiets voor jonge avonturiers!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en stijlvolle fiets voor je avontuurlijke meisje? Maak kennis met de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021! Deze fiets is speciaal ontworpen om jonge fietsers te inspireren en hen de vrijheid te geven om de wereld te verkennen. Met een combinatie van kwaliteit, functionaliteit en aantrekkelijk design, is deze fiets de ideale keuze voor meisjes in de leeftijdscategorie van 5 tot 8 jaar.

Kenmerken die indruk maken

De ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021 is uitgerust met een scala aan geweldige kenmerken die het fietsen nog leuker en veiliger maken:

  • Stevig frame: Het stevige en duurzame frame van deze fiets zorgt voor een stabiele rit, zelfs op hobbelige wegen.
  • 18 inch wielen: De 18 inch wielen zijn perfect geproportioneerd voor jonge fietsers en bieden een goede balans tussen wendbaarheid en stabiliteit.
  • Veiligheid voorop: Met de meegeleverde zijwieltjes en de betrouwbare V-brake handremmen kunnen meisjes veilig leren fietsen en gemakkelijk tot stilstand komen.
  • Verstelbaar zadel en stuur: Het zadel en stuur zijn eenvoudig verstelbaar, waardoor de fiets kan meegroeien met je kind en langdurig comfort kan bieden.
  • Leuke accessoires: De fiets is voorzien van een handig mandje en een kettingkast met een trendy ontwerp, waardoor je meisje met trots kan rondrijden.

De voordelen van de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021

Waarom zou je kiezen voor de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021? Hier zijn enkele voordelen die deze fiets biedt:

  • Stimuleert actief buiten spelen: Met deze fiets worden meisjes aangemoedigd om buiten te zijn, te bewegen en te genieten van de frisse lucht. Het is een geweldige manier om een gezonde levensstijl te bevorderen.
  • Opbouwen van zelfvertrouwen: Door het leren fietsen en verkennen van de omgeving ontwikkelen meisjes hun zelfvertrouwen en gevoel van onafhankelijkheid.
  • Langdurig gebruik: Dankzij de verstelbare onderdelen kan de fiets meegroeien met je kind, waardoor je langer kunt genieten van deze investering.
  • Kwaliteit en betrouwbaarheid: ALPINA staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021 is geen uitzondering. Je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en veiligheid van deze fiets.

Geschiktheid en overwegingen

De ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021 is speciaal ontworpen voor meisjes in de leeftijdscategorie van 5 tot 8 jaar. Met een stevig frame, veiligheidsvoorzieningen en verstelbare onderdelen is deze fiets ideaal voor zowel beginners als gevorderde jonge fietsers.

Houd er rekening mee dat het dragen van een passende helm altijd belangrijk is voor de veiligheid van je kind. Zorg ervoor dat je ook andere beschermende uitrusting, zoals knie- en elleboogbeschermers, overweegt om het risico op letsel te verminderen.

Ontdek de wereld op de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021!

Met de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021 kan je meisje de wereld ontdekken op een betrouwbare en stijlvolle fiets. Stimuleer haar actieve levensstijl, help haar zelfvertrouwen op te bouwen en geniet samen van leuke avonturen. Bestel vandaag nog de ALPINA Ocean 18 inch Meisjesfiets 2021 en maak van fietsen een onvergetelijke ervaring voor je kind!

Extra informatie

Gewicht 13 kg
Barcodes

8719461042161, 8719461042154, 8719461032230, 8719461032223

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

,

Materiaal

Merk remmen primair achter

Merk versnellingen

Model

Type remmen primair achter

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Kleur

Glace Mint Matt, Pastel Pink Matt

Een vraag stellen over dit product: ALPINA Ocean 18 Inch Meisjesfiets 2021: Ontdek De Perfecte Fiets Voor Jonge Avonturiers!