Optimale Ventilatie en Comfort Met De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw

45,00

De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw zorgt voor optimale ventilatie en comfort tijdens het fietsen. Het naadloze ontwerp voorkomt schuren en de speciale stof zorgt voor een snelle afvoer van zweet en vocht. De baselayer is lichtgewicht en ademend, ideaal voor warme zomerdagen.

Artikelnummer: agu-seamless-baselayer-summerday-korte-mouw Categorie:
Pagina Delen:

Optimale ventilatie en comfort met de AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw

Een goede baselayer kan het verschil maken tijdens het sporten. Het zorgt voor een goede lichaamstemperatuur en vochtregulering, wat het comfort verhoogt en prestaties verbetert. De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is een kwalitatieve optie die zowel optimale ventilatie als comfort biedt.

Voordelen van een baselayer

Een baselayer is de eerste laag kleding die op de huid gedragen wordt tijdens het sporten. Het heeft als doel om zweet weg te voeren van het lichaam, zodat het niet kan afkoelen en je warm blijft. Tevens zorgt het voor een goede ventilatie, waardoor je lichaam de warmte beter kan reguleren. Een baselayer is dus onmisbaar voor sporters, vooral tijdens intensieve trainingen of wedstrijden.

Optimale ventilatie

De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is gemaakt van een naadloos geweven materiaal dat zorgt voor een optimale ventilatie. De open structuur van de stof zorgt ervoor dat warmte en transpiratievocht snel afgevoerd worden, wat resulteert in een droog en koel gevoel tijdens het sporten. De baselayer heeft tevens een ademend vermogen, wat ervoor zorgt dat lucht kan circuleren en warmte niet opgesloten wordt.

Comfort

Naast een goede ventilatie is comfort ook een belangrijk aspect van een baselayer. De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw heeft een ergonomische pasvorm en is gemaakt van een zachte en lichte stof. Het voelt als een tweede huid en beweegt soepel mee met het lichaam. Tevens heeft de baselayer een antibacteriële werking, wat ervoor zorgt dat nare geurtjes voorkomen worden.

Geschikt voor verschillende sporten

De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is geschikt voor verschillende sporten, zoals hardlopen, fietsen en fitness. Het biedt de juiste ondersteuning bij intensieve trainingen en wedstrijden, maar ook tijdens lichtere activiteiten. Het is een veelzijdige baselayer die gedragen kan worden in zowel warme als koude omstandigheden.

Kleur en duurzaamheid

De baselayer komt in verschillende kleuren en blijft na meerdere wasbeurten zijn kleur behouden. De duurzaamheid van de AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is hoog, wat ervoor zorgt dat het lang meegaat en dus een goede investering is voor sporters.

Samengevat

  • Het Summerday Seamless Thermoshirt is gemaakt van polypropyleen en polyester. Deze mix van lichte stoffen voert zweet razendsnel van je lichaam af. Zo blijf je droog, zelfs in het heetst van de strijd.
  • Irritaties blijven uit, want het shirt heeft een naadloze constructie én een perfecte pasvorm. Je draagt hem dicht op de huid, zodat het shirt overtollige warmte en lichaamsvocht snel kan afvoeren.
  • Op bepaalde plaatsen heeft dit shirt meshpanelen voor nog betere ventilatie.
  • Het Summerday Seamless Thermoshirt beschikt over de polygiene stay fresh-technologie. Dit is een permanente behandeling tegen bacteriën die een vervelende geur veroorzaken. Polygiene is gebaseerd op een natuurlijk zilverzout, dat aan de hoogste eisen voor milieuvriendelijk textiel voldoet.
  • Renners van Team Jumbo-Visma rijden rond met dit ondershirt.
  • Het shirt heeft een unisex ontwerp en is er in twee kleuren (Black en White) en zes maten (XS tot en met XXL).

Conclusie

De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is een kwalitatieve baselayer die zorgt voor optimale ventilatie en comfort tijdens het sporten. Naast de goede eigenschappen is het tevens geschikt voor verschillende sporten en heeft het een hoge duurzaamheid. Kortom, de AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw is een goede keuze voor sporters die willen investeren in hun prestaties en comfort.

Extra informatie

Gewicht 0,45 kg
Barcodes

8717565694330, 8717565694347, 8717565694361, 8717565694385, 8717565694392, 8717565694408, 8717565694446, 8717565694354, 8717565694378, 8717565694422

Frame type

Hoofdkleur

,

Merk

Maat

, , , , ,

Kleur

Wit, Zwart

Een vraag stellen over dit product: Optimale Ventilatie en Comfort Met De AGU Seamless Baselayer Summerday Korte Mouw