Advanced TOUR Pro Diamant Ketting Heren 2023
Advanced TOUR Pro Diamant Riem Heren 2023

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 – Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen

4.399,00

Advanced TOUR Pro Diamant

 • Actieradius: Tot 140 km met een 500 Wh accu (upgrade mogelijk)
 • Motor: Bosch Performance Line 75 Nm
 • Display: Intuvia 100 display of Kiox 300 met Bosch Smart System
Kies je uitvoering hier.
Deze uitvoering is alleen met deze accu beschikbaar.
Gates Riem
Deze uitvoering is alleen met deze aandrijving beschikbaar.
Bosch Kiox 300
Deze uitvoering is alleen met dit display beschikbaar.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Artikelnummer: advanced-ebike-das-original-tour-pro-diamant-riem-heren-2023 Categorie:
Pagina Delen:

ADVANCED Tour PRO Diamant Riem

Een perfecte combinatie van design en bruikbaarheid

Het nieuwe TOUR PRO-frame van ADVANCED is gebaseerd op het populaire TREKKING PRO X-frame uit de collectie van 2022 en het frame heeft nu een accu-rail gekregen, die zowel 500Wh- als 625Wh-batterijen kan bevatten. De TOUR Pro heeft een nieuwe Bosch Generatie 3 motor met 75 Nm. Met de optionele by Schulz Speedlifter Twist Pro stuurpen berg je deze e-bike ruimtebesparend op in je fietsenrek of schuur. Het frame is zeer stabiel en heeft (ongelooflijk) mooi afgewerkte lasnaden.

Specificaties van de TOUR PRO DIAMANT Riem

UITVOERING Enviolo 380 TR, Enviolo 380 TR AutomatiQ, Nexus 5 Gates, Nexus 5 Gates + by Schulz Speedlifter Twist Pro
DISPLAY Bosch Kiox 300
ACCU Bosch PowerTube 500 Wh, Bosch PowerTube 625 Wh
MOTOR Bosch Performance Line 75 Nm met smartsysteem
FRAMEMAAT 50 CM, 55 CM, 60 CM
AANDRIJVING Riem
ComfortabelSportief
DagelijksVrije tijd
AsfaltOffroad

In het kort

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Verder komen: De in het frame geïntegreerde Bosch-accu brengt je heel ver en weegt heel weinig. Tot 625 Wh voor maximaal 140 km. De accu is zeer compact en kan eenvoudig met één hand uit het frame worden gehaald.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Hoog schakelcomfort: De Enviolo 380 TR AutomatiQ schakelt continu, en bijna geruisloos. Het automatische systeem past zich aan jouw gewenste cadans aan en keert automatisch terug bij het stoppen voor rode (verkeers)lichten, enz., zodat je snel weer op het goede spoor kunt komen.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Snel accelereren: de krachtige Bosch-motor
accelereert snel. Hij heeft een maximaal koppel van 75 Nm en een unieke dynamiek. De motor is zeer compact en weegt slechts 2,9 kg.
Eigentijdse weergave: De versie met gesloten kettingkast heeft een Intuvia 100 display. Andere versies zijn uitgerust met de Kiox 300 met het slimme Bosch Smart Systeem en het begin van een nieuw soort digitale eBike-toekomst: Alle componenten worden hierin volledig met elkaar verbonden. Via de eBike Flow-app krijg je voortdurend nieuwe functies voor je eBike. Zo blijft je eBike ook na aankoop up-to-date.
Eigentijdse weergave: De Kiox 300 met het slimme Bosch Smart Systeem en het begin van een nieuw soort digitale eBike-toekomst: Alle componenten worden hierin volledig met elkaar verbonden. Via de eBike Flow-app krijg je voortdurend nieuwe functies voor je eBike. Zo blijft je eBike ook na aankoop up-to-date.

Speedlifter Twist Pro SDS

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Dankzij dit stuurverstelsysteem kunnen e-bikers en stads-/trekkingfietsers snel hun optimale zitpositie en rijcomfort vinden. De Speedlifter Twist Pro SDS maakt gereedschapsloze stuurhoogteverstelling mogelijk met behulp van snelspanhendels. Zo kun je bijvoorbeeld je stuurhoogte instellen op sportief laag of rechtop ontspannen, of tijdens de tocht zelfs je zit- en rijpositie veranderen. Die is bijvoorbeeld ’te sportief’ na de winterstop.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Het topmodel model uit de reeks is de Speedlifter met 3 functies. De geïntegreerde hoekverstelbare stuurpen kan worden aangepast tussen -10° en +50° om je cockpitergonomie te verfijnen. Deze stuurpen, die ook achteraf, kan worden gemonteerd op een 1⅛ “stalen (!) balhoofd, werkt samen met accessoires zoals lampen via de SDS-voorkap.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen
Als je je fiets wilt “parkeren” om ruimte te besparen in je kelder, appartement of auto, kun je de snel- en losbout gebruiken om het stuur binnen enkele seconden 90° te draaien.

Enviolo

Continuously Variable Planetary (CVP) technologie vormt de basis van de continu variabele schakelproducten van enviolo.

Een continu variabele planetaire versnelling stelt de fietser in staat om moeiteloos van de ene versnelling naar de volgende te schakelen. Schakelen tijdens het trappen onder zware belasting is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de omgeving.

HANDMATIG

Moeiteloos schakelen, zelfs met belasting

Traploze handmatige technologie is net zo eenvoudig als het aanpassen van het volume op je radio. Fietsers letten meer op andere belangrijke aspecten van het fietsen, zoals het verkeer en de mooie omgeving. Niet schakelen, geen vastzittende versnellingen, geen los trappen, geen gekraak en het gebruiksgemak van de technologie zorgt voor een unieke rijervaring.
Het systeem vraagt ​​weinig onderhoud en verlengt, zeker in combinatie met de riemaandrijving, de levensduur van je fiets. De perfecte oplossing voor de nieuwe generatie fietsers die op zoek zijn naar eenvoud en comfort. De continu variabele handmatige transmissietechnologie van Enviolo is ontwikkeld op basis van gebruikerservaring om te voldoen aan de specifieke behoeften van fietsers. Deze bestaan ​​uit speciaal ontworpen naafversnellingen en passende bedieningselementen.

De voordelen van een Enviolo handmatige bediende naaf op een rijtje

 • TRAPLOOS SCHAKELEN maakt continue wisselen tussen versnellingen mogelijk, zodat je met jouw gewenste trapsnelheid kunt trappen. Schakelen behoort tot het verleden.
 • ONDERHOUDSVRIJ is de gesloten hub van de enviolo en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Dit verhoogt de duurzaamheid en zorgt ervoor dat het product langer meegaat.
 • NAGENOEG GERUISLOOS zorgt Enviolo voor een bijna stille en soepele rijervaring. Nooit meer kettingen die overslaan of tandwielen die klikken. Alleen omgevingsgeluiden.
 • VERSNELLINGSLOOS SCHAKELEN, ZELFS ONDER BELASTING, de versnelling past zich aan alle rijomstandigheden aan zonder te stoppen met trappen of achteruit te rijden.
 • FIETSEN MET EEN GROTERE OVERBRENGINGSVERHOUDING, 310% – 380% versnellingsbereik, kan in elke omgeving. Comfortabel heuvels beklimmen op een bakfiets of hard trappen voor een sportieve rit. Elke fietser heeft de ideale uitrusting.

AUTOMATIQ

Waarom zou je handmatige schakelen?

Traploos regelbare automatische technologie garandeert een compleet nieuwe rijervaring. Stel je gewenste trapsnelheid in en het traploos regelbare automatische systeem stelt het Enviolo-systeem in om altijd met dezelfde snelheid te trappen, of je nu bergop of bergaf gaat.

De voordelen van een Enviolo Automatiq naaf op een rijtje

 • AUTOMATISCH SCHAKELEN maakt fietsen ‘zonder erbij na te denken’ extra veilig en comfortabel. Het systeem onthoudt je vooraf ingestelde cadans voor een comfortabele rit en houdt rekening met veranderingen in de omgeving.
 • STEL VOORAF IN DE FIETSAPP OF FIETSINTERFACE JE VOORKEURSCADANS IN met je eigen cadans en het programma schakelt automatisch over naar je voorkeurssnelheid.
 • DE MOBIELE APP is een enviolo-app en biedt onze klanten verschillende voordelen. Deze app biedt draadloze toegang tot de nieuwste AUTOMATiQ-software-updates en kan worden gebruikt om je fietsinstellingen te personaliseren.
 • DE STOPLICHTFUNCTIE zet de fiets automatisch op een lagere aandrijving als je stopt en weer accelereert, zodat je zonder problemen weer kunt gaan fietsen en snel je vooraf ingestelde cadans bereikt. U verlaat eerst de verkeerslichten of vertraagt ​​en vervolgt je reis.
 • EEN LANGER LEVEN, van jezelf en de fiets, komt van fietsen in met beste uitrusting. Je fietst altijd in de optimale optimale versnelling, dan wordt de naaf nooit op een verkeerde manier gebruikt. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van het product.
 • DE BLUETOOTH-VERBINDING verbindt de shifter met de app. Deze draadloze verbinding biedt ook een gemakkelijke en snelle manier om instellingen aan te passen, omdat er geen bekabelde verbinding nodig is om het in te stellen.

Shimano Nexus 5

E-bike motoren worden steeds krachtiger waardoor versnellingsnaven regelmatig beschadigd raken. Deze Shimano 5-versnellingsnaaf is veel duurzamer dan de bestaande 3, 7 en 8 versnellingsnaven van Shimano, omdat alle interne onderdelen groter, sterker en robuuster zijn.

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen De krachtigere E-bikes hebben veel minder versnellingen nodig dan een normale fiets, ze zijn vaak sterker dan de gemiddelde fietser zelf. Je zult ook vaak merken dat er maar 3 of minder versnellingen worden gebruikt op een E-bike. Dit komt doordat de motoren zo krachtig zijn dat ze vaak binnen no-time 20-25 km/u kunnen rijden.

De Nexus 5 is compleet anders omdat deze naaf onder belasting kan schakelen. Bij de andere Shimano Nexus naafversnellingen kun je alleen (goed) schakelen als je de benen tijdens het schakelen even stil houdt. Op een E-bike bestaat naast de mens ook nog de (steeds krachtiger wordende) motor die de fiets aandrijft. De de fietser bepaalt  wanneer geschakeld wordt en de benen stil houdt. De motor kan op dat zelfde moment nog net even kracht zetten op de ketting. Hierdoor slijten Shimano Nexus 7 en 8 naven sneller in combinatie met de krachtige motoren. Minder krachtige motoren kunnen prima gebruikt worden met een Shimano Nexus 7 of 8 naaf.

De Nexus 5 heeft een kleiner bereik dan de Nexus 8. De transmissie is standaard zwaarder omdat er bewust gekozen is voor de grotere versnellingstappen. E-bike gebruikers hebben geen baat bij lichtere versnellingen omdat de motor de acceleratie en de hogere gemiddelde snelheid van e-bikes ondersteunt. Het schakelbereik van de Nexus 5 is hierop aangepast.

Gates Riemaandrijving

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen Gates Carbon Drive is genoemd naar het geavanceerde koolstofvezelkoord dat deze riemen een ongeëvenaarde sterkte geeft die de ISO-normen voor kettingen overtreft. Koolstofvezel heeft een ongelooflijke sterkte-gewichtsverhouding, dus onze riemen zijn zo sterk als staal, maar wegen een fractie van het gewicht. In tegenstelling tot kettingen rekken onze riemen niet uit. Onze met koolstof versterkte riemen worden gecombineerd met Gates’ gepatenteerde CenterTrack™ tandwielen die toonaangevende duurzaamheid en prestaties bieden.

De voordelen van een riem

 • GEEN ONDERHOUD doordat er geen olie op de riem toegepast wordt en naspannen is bijna niet nodig. Als er zand op de riem zit, zou afspoelen of afvegen voldoende moeten zijn.
 • MINDER WEERSTAND doordat de riem ten opzichte van een ketting constanter blijft dan een ketting, zal de riem door de tijd heen constanter zijn in zijn weerstand dan een ketting.
 • GEWICHTSBESPARING doordat kunststof lichter is dan metalen ketting. Een riem weegt ongeveer 75 gram, een fietsketting weegt ongeveer 250 gram.
 • GAAT TOT 4X LANGER MEE in vergelijking met een ketting onder dezelfde omstandigheden.

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen

De juiste keuze?

wij vinden dat al tijdje… nou jij nog…

5 Jaar garantie

5 Jaar Garantie bij AdvancedAD getest

Goed uit de test

13+ Awards

13+ awards voor Advanced

Recyclebare Frames

Recyclebare fietsen van Advanced

30 Jaar garantie op het Frame

30 jaar garantie bij Advanced

Extra informatie

Barcodes

2200120176090, 2200120176076, 2200120176052

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

b2b

Lease platform

cyclelease

Lease maanden

36

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

, ,

Kleur

Graphite Black Matt

Een vraag stellen over dit product: Advanced TOUR Pro Diamant Ebike met Riem voor Heren 2023 - Perfect voor Comfortabel en Veilig Fietsen