Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren – 2023

3.999,00

Advanced TOUR Pro Diamant

  • Actieradius: Tot 140 km met een 50 Wh accu (upgrade mogelijk)
  • Motor: Bosch Performance Line 75 Nm
  • Display: Intuvia 100 display of Kiox 300
Kies je uitvoering hier.
Deze uitvoering is alleen met deze accu beschikbaar.
Shimano Ketting
Deze uitvoering is alleen met deze aandrijving beschikbaar.
Bosch Intuvia 100
Deze uitvoering is alleen met dit display beschikbaar.
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Advanced Ebike Merk logo

ADVANCED Tour PRO Diamant Ketting

Een perfecte combinatie van design en bruikbaarheid

Het nieuwe TOUR PRO-frame van ADVANCED is gebaseerd op het populaire TREKKING PRO X-frame uit de collectie van 2022 en het frame heeft nu een accu-rail gekregen, die zowel 500Wh- als 625Wh-batterijen kan bevatten. De TOUR Pro heeft een nieuwe Bosch Generatie 3 motor met 75 Nm. Met de optionele by Schulz Speedlifter Twist Pro stuurpen berg je deze e-bike ruimtebesparend op in je fietsenrek of schuur. Het frame is zeer stabiel en heeft (ongelooflijk) mooi afgewerkte lasnaden.

Specificaties van de TOUR PRO DIAMANT Ketting

UITVOERING Nexus 5, Nexus 5 + by Schulz Speedlifter Twist Pro
DISPLAY Bosch Intuvia 100
ACCU Bosch PowerTube 500 Wh, Bosch PowerTube 625 Wh
MOTOR Bosch Performance Line 75 Nm met smartsysteem
FRAMEMAAT 50 CM, 55 CM, 60 CM
AANDRIJVING Ketting
ComfortabelSportief
DagelijksVrije tijd
AsfaltOffroad

In het kort

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Verder komen: De in het frame geïntegreerde Bosch-accu brengt je heel ver en weegt heel weinig. Tot 625 Wh voor maximaal 140 km. De accu is zeer compact en kan eenvoudig met één hand uit het frame worden gehaald.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Eigentijdse weergave: Het Intuvia 100 display met het slimme Bosch Smart Systeem en het begin van een nieuw soort digitale eBike-toekomst: Alle componenten worden hierin volledig met elkaar verbonden. Via de eBike Flow-app krijg je voortdurend nieuwe functies voor je eBike. Zo blijft je eBike ook na aankoop up-to-date.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Snel accelereren: de krachtige Bosch-motor
accelereert snel. Hij heeft een maximaal koppel van 75 Nm en een unieke dynamiek. De motor is zeer compact en weegt slechts 2,9 kg.

Speedlifter Twist Pro SDS

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Dankzij dit stuurverstelsysteem kunnen e-bikers en stads-/trekkingfietsers snel hun optimale zitpositie en rijcomfort vinden. De Speedlifter Twist Pro SDS maakt gereedschapsloze stuurhoogteverstelling mogelijk met behulp van snelspanhendels. Zo kun je bijvoorbeeld je stuurhoogte instellen op sportief laag of rechtop ontspannen, of tijdens de tocht zelfs je zit- en rijpositie veranderen. Die is bijvoorbeeld ‘te sportief’ na de winterstop.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Het topmodel model uit de reeks is de Speedlifter met 3 functies. De geïntegreerde hoekverstelbare stuurpen kan worden aangepast tussen -10° en +50° om uw cockpitergonomie te verfijnen. Deze stuurpen, die ook achteraf, kan worden gemonteerd op een 1⅛ “stalen (!) balhoofd, werkt samen met accessoires zoals lampen via de SDS-voorkap.
Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023
Als je je fiets wilt “parkeren” om ruimte te besparen in je kelder, appartement of auto, kun je de snel- en losbout gebruiken om het stuur binnen enkele seconden 90° te draaien.

Shimano Nexus 5

E-bike motoren worden steeds krachtiger waardoor versnellingsnaven regelmatig beschadigd raken. Deze Shimano 5-versnellingsnaaf is veel duurzamer dan de bestaande 3, 7 en 8 versnellingsnaven van Shimano, omdat alle interne onderdelen groter, sterker en robuuster zijn.

Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023De krachtigere E-bikes hebben veel minder versnellingen nodig dan een normale fiets, ze zijn vaak sterker dan de gemiddelde fietser zelf. Je zult ook vaak merken dat er maar 3 of minder versnellingen worden gebruikt op een E-bike. Dit komt doordat de motoren zo krachtig zijn dat ze vaak binnen no-time 20-25 km/u kunnen rijden.

De Nexus 5 is compleet anders omdat deze naaf onder belasting kan schakelen. Bij de andere Shimano Nexus naafversnellingen kun je alleen (goed) schakelen als je de benen tijdens het schakelen even stil houdt. Op een E-bike bestaat naast de mens ook nog de (steeds krachtiger wordende) motor die de fiets aandrijft. De de fietser bepaalt  wanneer geschakeld wordt en de benen stil houdt. De motor kan op dat zelfde moment nog net even kracht zetten op de ketting. Hierdoor slijten Shimano Nexus 7 en 8 naven sneller in combinatie met de krachtige motoren. Minder krachtige motoren kunnen prima gebruikt worden met een Shimano Nexus 7 of 8 naaf.

De Nexus 5 heeft een kleiner bereik dan de Nexus 8. De transmissie is standaard zwaarder omdat er bewust gekozen is voor de grotere versnellingstappen. E-bike gebruikers hebben geen baat bij lichtere versnellingen omdat de motor de acceleratie en de hogere gemiddelde snelheid van e-bikes ondersteunt. Het schakelbereik van de Nexus 5 is hierop aangepast.Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023

De juiste keuze?

wij vinden dat al tijdje… nou jij nog…

5 Jaar garantie

5 Jaar Garantie bij AdvancedAD getest

Goed uit de test

13+ Awards

13+ awards voor Advanced

Recyclebare Frames

Recyclebare fietsen van Advanced

30 Jaar garantie op het Frame

30 jaar garantie bij Advanced

Extra informatie

Barcodes

2200120175857, 2200120175833, 2200120175819

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

, ,

Kleur

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Advanced TOUR Pro Diamant Ebike voor Heren - 2023