Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 – Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!

3.499,00

ADVANCED Tour Plus Wave Ketting

 • Actieradius: Tot 120 km met de 545 Wh accu
 • Motor: Bosch Performance Line 50 Nm
 • Display: Intuvia 100 display met Bosch Smart System
Totaal aantal producten
Opties totaal
Eindtotaal
Advanced Ebike Merk logo

ADVANCED Tour Plus Wave Ketting

Een perfecte combinatie van design en bruikbaarheid

De Enviolo Urban naaf is een continu variabel versnellingssysteem. Het aantal versnellingen is oneindig! Met een draaischakelaar op het stuur bepaal je zelf hoe licht of zwaar je trapt. Een Bosch accu, deels in het frame verwerkt, brengt je heel ver en weegt heel weinig. De TOUR PLUS wordt aangedreven door de nieuwste Bosch Gen 3 motor met 50 Nm. Let ook op de 55mm brede banden en dubbelwandige spatborden.Het frame is zeer stabiel en heeft (ongelooflijk) mooi afgewerkte lasnaden.

Specificaties van de TOUR Plus Wave Ketting

UITVOERING Enviolo 380 TR
DISPLAY Bosch Intuvia 100
ACCU Bosch PowerTube 545 Wh
MOTOR Bosch Performance Line 50 Nm met smartsysteem
FRAMEMAAT 50 CM, 55 CM, 60 CM
AANDRIJVING Ketting
ComfortabelSportief
DagelijksVrije tijd
AsfaltOffroad

In het kort

Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!
Hoog schakelcomfort: De Enviolo 380 TR traploze handmatige technologie is net zo eenvoudig als het aanpassen van het volume op je radio. Fietsers letten meer op andere belangrijke aspecten van het fietsen, zoals het verkeer en de mooie omgeving. Niet schakelen, geen vastzittende versnellingen, geen ‘lucht trappen’, geen gekraak. Het gebruiksgemak van de technologie zorgt voor een unieke rijervaring.
Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!
Eigentijdse weergave: De versie met gesloten kettingkast heeft een Intuvia 100 display met het slimme Bosch Smart Systeem en het begin van een nieuw soort digitale eBike-toekomst: Alle componenten worden hierin volledig met elkaar verbonden. Via de eBike Flow-app krijg je voortdurend nieuwe functies voor je eBike. Zo blijft je eBike ook na aankoop up-to-date.
Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!
Snel accelereren: De krachtige Bosch-motor brengt je in een mum van tijd op snelheid. Hij heeft een maximaal koppel van 50 Nm en een unieke dynamiek. De motor is zeer compact en weegt slechts 3,2 kg.
Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!
Verder komen: De Bosch-batterij, die deels in het frame is ingebouwd, brengt je heel ver en weegt heel weinig – tot 545 Wh voor maximaal 120 km. De accu is zeer compact en kan eenvoudig met één hand uit het frame worden gehaald.

Enviolo

Continuously Variable Planetary (CVP) technologie vormt de basis van de continu variabele schakelproducten van enviolo.

Een continu variabele planetaire versnelling stelt de fietser in staat om moeiteloos van de ene versnelling naar de volgende te schakelen. Schakelen tijdens het trappen onder zware belasting is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de omgeving.

HANDMATIG

Moeiteloos schakelen, zelfs met belasting

Traploze handmatige technologie is net zo eenvoudig als het aanpassen van het volume op uw radio. Fietsers letten meer op andere belangrijke aspecten van het fietsen, zoals het verkeer en de mooie omgeving. Niet schakelen, geen vastzittende versnellingen, geen los trappen, geen gekraak en het gebruiksgemak van de technologie zorgt voor een unieke rijervaring.
Het systeem vraagt ​​weinig onderhoud en verlengt, zeker in combinatie met de riemaandrijving, de levensduur van je fiets. De perfecte oplossing voor de nieuwe generatie fietsers die op zoek zijn naar eenvoud en comfort. De continu variabele handmatige transmissietechnologie van Enviolo is ontwikkeld op basis van gebruikerservaring om te voldoen aan de specifieke behoeften van fietsers. Deze bestaan ​​uit speciaal ontworpen naafversnellingen en passende bedieningselementen.

De voordelen van een Enviolo handmatige bediende naaf op een rijtje

 • TRAPLOOS SCHAKELEN maakt continue wisselen tussen versnellingen mogelijk, zodat je met jouw gewenste trapsnelheid kunt trappen. Schakelen behoort tot het verleden.
 • ONDERHOUDSVRIJ is de gesloten hub van de enviolo en biedt bescherming tegen invloeden van buitenaf. Dit verhoogt de duurzaamheid en zorgt ervoor dat het product langer meegaat.
 • NAGENOEG GERUISLOOS zorgt Enviolo voor een bijna stille en soepele rijervaring. Nooit meer kettingen die overslaan of tandwielen die klikken. Alleen omgevingsgeluiden.
 • VERSNELLINGSLOOS SCHAKELEN, ZELFS ONDER BELASTING, de versnelling past zich aan alle rijomstandigheden aan zonder te stoppen met trappen of achteruit te rijden.
 • FIETSEN MET EEN GROTERE OVERBRENGINGSVERHOUDING, 310% – 380% versnellingsbereik, kan in elke omgeving. Comfortabel heuvels beklimmen op een bakfiets of hard trappen voor een sportieve rit. Elke fietser heeft de ideale uitrusting.

AUTOMATIQ

Waarom zou je handmatige schakelen?

Traploos regelbare automatische technologie garandeert een compleet nieuwe rijervaring. Stel je gewenste trapsnelheid in en het traploos regelbare automatische systeem stelt het Enviolo-systeem in om altijd met dezelfde snelheid te trappen, of je nu bergop of bergaf gaat.

De voordelen van een Enviolo Automatiq naaf op een rijtje

 • AUTOMATISCH SCHAKELEN maakt fietsen ‘zonder erbij na te denken’ extra veilig en comfortabel. Het systeem onthoudt uw vooraf ingestelde cadans voor een comfortabele rit en houdt rekening met veranderingen in de omgeving.
 • STEL VOORAF IN DE FIETSAPP OF FIETSINTERFACE JE VOORKEURSCADANS IN met je eigen cadans en het programma schakelt automatisch over naar je voorkeurssnelheid.
 • DE MOBIELE APP is een enviolo-app en biedt onze klanten verschillende voordelen. Deze app biedt draadloze toegang tot de nieuwste AUTOMATiQ-software-updates en kan worden gebruikt om uw fietsinstellingen te personaliseren.
 • DE STOPLICHTFUNCTIE zet de fiets automatisch op een lagere aandrijving als je stopt en weer accelereert, zodat je zonder problemen weer kunt gaan fietsen en snel je vooraf ingestelde cadans bereikt. U verlaat eerst de verkeerslichten of vertraagt ​​en vervolgt uw reis.
 • EEN LANGER LEVEN, van jezelf en de fiets, komt van fietsen in met beste uitrusting. Je fietst altijd in de optimale optimale versnelling, dan wordt de naaf nooit op een verkeerde manier gebruikt. Dit voorkomt slijtage en verlengt de levensduur van het product.
 • DE BLUETOOTH-VERBINDING verbindt de shifter met de app. Deze draadloze verbinding biedt ook een gemakkelijke en snelle manier om instellingen aan te passen, omdat er geen bekabelde verbinding nodig is om het in te stellen.

Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!

De juiste keuze?

wij vinden dat al tijdje… nou jij nog…

5 Jaar garantie

5 Jaar Garantie bij AdvancedAD getest

Goed uit de test

13+ Awards

13+ awards voor Advanced

Recyclebare Frames

Recyclebare fietsen van Advanced

30 Jaar garantie op het Frame

30 jaar garantie bij Advanced

Extra informatie

Barcodes

2200120174119, 2200120174157, 2200120174133, 2200120173990, 2200120173976, 2200120173952, 2200120173938, 2200120174096

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

,

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

, , ,

Kleur

,

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Advanced TOUR Plus Wave Ebike voor Dames 2023 - Ideaal voor Avontuurlijke Ritten!