Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren – 2023

3.799,00

ADVANCED Tour Plus Diamant Riem

  • Actieradius: Tot 120 km met de 545 Wh accu
  • Motor: Bosch Performance Line 50 Nm
  • Display: Intuvia 100 display met Bosch Smart System
Advanced Ebike Merk logo

ADVANCED Tour Plus Diamant Riem

Een perfecte combinatie van design en bruikbaarheid

De Bosch accu, deels in het frame verwerkt, brengt je heel ver en weegt heel weinig. De TOUR PLUS wordt aangedreven door de nieuwste Bosch Gen 3 motor met 50 Nm. Let ook op de 55mm brede banden en dubbelwandige spatborden.

Specificaties van de TOUR Plus Diamant Riem

UITVOERING Nexus 8
DISPLAY Bosch Intuvia 100
ACCU Bosch PowerTube 545 Wh
MOTOR Bosch Performance Line 50 Nm met smartsysteem
FRAMEMAAT 50 CM, 55 CM, 60 CM
AANDRIJVING Riem
ComfortabelSportief
DagelijksVrije tijd
AsfaltOffroad

In het kort

Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren - 2023
Eigentijdse weergave: De versie met gesloten kettingkast heeft een Intuvia 100 display met het slimme Bosch Smart Systeem en het begin van een nieuw soort digitale eBike-toekomst: Alle componenten worden hierin volledig met elkaar verbonden. Via de eBike Flow-app krijg je voortdurend nieuwe functies voor je eBike. Zo blijft je eBike ook na aankoop up-to-date.
nexus 8 naaf
Hoog Schakel comfort: Het Nexus 8-speed systeem biedt het hoogste niveau van design, kwaliteit en functionaliteit.
Het is ook geëvolueerd op het gebied van technologie, zoals uitgerust met Shimano’s originele schakelhulpsysteem, waardoor schakelen gemakkelijker wordt.
Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren - 2023
Snel accelereren: De krachtige Bosch-motor brengt je in een mum van tijd op snelheid. Hij heeft een maximaal koppel van 50 Nm en een unieke dynamiek. De motor is zeer compact en weegt slechts 3,2 kg.
Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren - 2023
Verder komen: De Bosch-batterij, die deels in het frame is ingebouwd, brengt je heel ver en weegt heel weinig – tot 545 Wh voor maximaal 120 km. De accu is zeer compact en kan eenvoudig met één hand uit het frame worden gehaald.

Nexus  8

E-bike motoren worden steeds krachtiger waardoor versnellingsnaven regelmatig beschadigd raken. Maar deze fiets heeft een minder temperamentvolle versie van de Performance motor. Dit is de Performance motor met 50 Nm aan koppel. Het is daardoor ook een verstandige keuze om niet de Shimano 5-versnellingsnaaf toe te passen. Die is duurzamer dan de 8 versnellingsnaven van Shimano, maar een stuk prijziger.

De Nexus Inter 8 heeft 8 versnellingen. Ja echt, maar de Nexus 8-hub is niet zomaar een Nexus 7 met een extra versnelling. De 8 heeft een groter bereik, werkt efficiënter en heeft een betere kwaliteit. In tegenstelling tot de Nexus 7 naaf heeft deze versnellingsnaaf een directe aandrijving.
In de 5e versnelling is de naafverhouding 1:1, hierdoor gaat er geen trapenergie verloren in de naaf. Nexus 8 naafversnellingen worden vaak gebruikt in combinatie met schijfremmen op luxe stadsfietsen en sportieve toerfietsen. De premie voor de hub boven de Nexus Inter 7 is ongeveer € 100, en de verbeterde prestaties en betrouwbaarheid lijken de premie waard te zijn.Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren - 2023

De juiste keuze?

wij vinden dat al tijdje… nou jij nog…

5 Jaar garantie

5 Jaar Garantie bij AdvancedAD getest

Goed uit de test

13+ Awards

13+ awards voor Advanced

Recyclebare Frames

Recyclebare fietsen van Advanced

30 Jaar garantie op het Frame

30 jaar garantie bij Advanced

Extra informatie

Barcodes

2200120174331, 2200120174355, 2200120174317

Aantal versnellingen

Frame type

Hoofdkleur

Lease type

Lease platform

Lease maanden

Merk remmen primair achter

Merk remmen voor

Merk versnellingen

Model

Model remmen primair achter

Model remmen voor

Model versnellingen

Type remmen primair achter

Type remmen voor

Type versnellingen

Wielmaat

Merk

Jaar

Maat

, ,

Kleur

Merk

Advanced Ebike

EBIKE. DAS ORIGINAL wordt na overname ADVANCED EBIKE. Deze reis begon met de oprichting van het bedrijf EBIKE. DAS ORIGINAL, in 2011. Ze waren de enige pure Duitse speler in elektrische fietsen en hebben de fietsmarkt verrijkt en geherdefinieerd.

Ambitie

Ze willen meer bereiken dan alleen het fysiek verplaatsen van mensen. Ze willen mensen motiveren en inspireren, door hun gedrag te veranderen en hen nieuwe wegen laten inslaan. Met hun focus op duurzame materialen en concepten, op elk vlak gaat dat lukken!

Trekking fietsen

Met de Trekking fietsen beleef je de natuur in de ware zin van het woord. Het gevoel van vrijheid bij elke trap op de pedalen. Dat is het! De ADVANCED Ebike trekkingmodellen laten iedereen achter zich bij het rijden door velden en bossen.

Offroad fietsen

Waarom de paden volgen die anderen al hebben platgereden? Breek er eens uit met de ADVANCED Ebike offroad-modellen, leer je nieuwe paden kennen.

Comfort fietsen

Met de Comfort EBikes van ADVANCED kom je overal, over asfalt en kasseien. Bovendien krijgt je met de fietsen meer beweging in het dagelijks leven. En dat stond al een tijdje op je bucketlist.

Urban stadsfietsen

De Urban fietsen zorgen ervoor dat hun eigenaren er goed uitzien. Het oog wil namelijk ook wat! De Urban modellen voelen zich thuis in de grote stad, door straten en steegjes.

Tourfietsen

De ADVANCED Ebike toerfietsen late je iedere helling gemakkelijk overwinnen. Ze zijn daarmee de ideale uitrusting. Het devies: Hoe langer de rit, hoe langer het plezier.

Proefrit maken?

Wij zijn als ADVANCED EBIKE dealer natuurlijk het eerste aanspreekpunt om onze e-bikes te bekijken, te ervaren en te kopen. Ook voor service en garantie zijn we je graag van dienst, met alle kennis en ervaring die daarvoor nodig is. Wil je het gehele assortiment bekijken en proberen van ADVANCED Ebike? Dan kun je ook in hun eigen Experience Center in Venlo terecht.
Advanced Ebike Merk logo

Proefrit aanvragen: Advanced TOUR Plus Diamant Ebike met Riem voor Heren - 2023